Δίμηνη σίτηση στους 140 τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών από την Μπαρμπά Στάθης

Δίμηνη σίτηση στους 140 τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών από την Μπαρμπά Στάθης

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To πρόγραμμα χορηγίας των προϊόντων της προς φιλανθρωπικούς οργανισμούς ενισχύει η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού και των αναγκών που αυτή δημιουργεί σε πολλούς ανθρώπους. 

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία αναλαμβάνει την πλήρη παροχή σίτισης των ηλικιωμένων του Γηροκομείου Αθηνών για δύο μήνες, η οποία περιλαμβάνει δύο πλήρη μαγειρεμένα γεύματα υψηλής διατροφικής αξίας καθημερινά, απόλυτα προσαρμοσμένα στις ειδικές ανάγκες διαιτολογίου των ηλικιωμένων.

Επιπλέον, προσφέρει τη στήριξή της σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, χορηγώντας, από τις αρχές Μαρτίου έως σήμερα, περισσότερους από δέκα τόνους λαχανικών και φρέσκων σαλατών. Επιπλέον, στηρίζει το έργο οργανισμών όπως της Ένωσης «Μαζί για το παιδί», «το Χαμόγελο του παιδιού», το «Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων» και την «Κιβωτό του Κόσμου». Ταυτόχρονα, υποστηρίζει κοινωνικά παντοπωλεία δήμων και κοινοτήτων σε όλη την Ελλάδα και συμβάλλει στη δράση του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Ξάνθης, που έχει πληγεί ιδιαίτερα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή