ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Online το 5ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών στις 10-12 Ιουνίου

Online το 5ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών στις 10-12 Ιουνίου

Σε ψηφιακό περιβάλλον, εικονικά, θα πραγματοποιηθεί τελικά το φετινό (5ο) Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών «υπό το φως της συλλογικής προσπάθειας για την καταπολέμηση του κορονοϊού και των μέτρων κοινωνικής απόστασης που εφαρμόζονται», σύμφωνα με σημερινή ενημέρωση των διοργανωτών.

Από την Τετάρτη 10 Ιουνίου έως την Παρασκευή 12 Ιουνίου, το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών θα μεταδίδει απευθείας (on-line) συζητήσεις και παρουσιάσεις από διεθνείς προσωπικότητες, επιχειρηματικούς ηγέτες και κορυφαίους εμπειρογνώμονες δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό του να το παρακολουθήσει από όπου κι αν βρίσκεται.

Οι συζητήσεις, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, θα επικεντρωθούν στις αλλαγές που προκύπτουν στην οικονομία και την κοινωνία λόγω του κορονοϊού και στη διαδικασία προσαρμογής στη νέα πραγματικότητα.

Καταληκτικά, οι διοργανωτές εκφράζουν την πεποίθηση ότι θα καταφέρουν να φιλοξενήσουν τους συνέδρους και τους ομιλητές στους Δελφούς στο 6ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 4-7 Μαρτίου 2021.