Επεισόδια μεταξύ νεαρών και αστυνομικών σε αυτοσχέδιο πάρτι στην Αγία Παρασκευή

Επεισόδια μεταξύ νεαρών και αστυνομικών σε αυτοσχέδιο πάρτι στην Αγία Παρασκευή

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επεισόδια σημειώθηκαν τα μεσάνυχτα στην πλατεία Αγίου Ιωάννου, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, όταν νεαροί πέταξαν αντικείμενα σε αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο για να τους κάνουν σύσταση να διαλυθούν για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, περίπου 400 νεαροί που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο και έπιναν, μόλις είδαν αστυνομικούς να φτάνουν στο σημείο άρχισαν να πετούν εναντίον τους μπουκάλια και πέτρες.

Επεισόδια μεταξύ νεαρών και αστυνομικών σε αυτοσχέδιο πάρτι στην Αγία Παρασκευή-1

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα aparaskevi-images.gr, τα επεισόδια συνεχίστηκαν και στην οδό Αγίου Ιωάννου με πέτρες και μολότοφ ενώ οι συγκεντρωμένοι νεαροί έβαλαν φωτιά ακόμα και σε κάδους στην οδό Ελβετίας.

Η ηρεμία στην περιοχή αποκαταστάθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα ενώ, ως αυτή την ώρα, η Αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε προσαγωγές.

Επεισόδια μεταξύ νεαρών και αστυνομικών σε αυτοσχέδιο πάρτι στην Αγία Παρασκευή-2

Ο δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, βρέθηκε στο σημείο και με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  έκανε λόγο για διαδικτυακό κάλεσμα στο οποίο ανταποκρίθηκαν περισσότερα από 800 άτομα.

Ανέφερε ότι «τέτοιου είδους συνωστισμοί αποτελουν ωρολογιακές βόμβες για την μετάδοση του κορωνοϊού» και προανήγγειλε ότι θα θέσει το θέμα στον πρωθυπουργό επισημαίνοντας και το πρόβλημα της διακίνησης ναρκωτικών στη συγκεκριμένη πλατεία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η πλατεία του Αη- Γιάννη έχει γίνει άβατο εδω και πολλά χρόνια».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, aparaskevi-images.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή