Στο Θριάσιο με σύμπτωμα κορωνοϊού ο Ροδίτης κατηγορούμενος στη δίκη Τοπαλούδη

Στο Θριάσιο με σύμπτωμα κορωνοϊού ο Ροδίτης κατηγορούμενος στη δίκη Τοπαλούδη

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ειδικό χώρο στο Θριάσιο Νοσοκομείο παραμένει ο 23χρονος Ροδίτης κατηγορούμενος για το βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, από χθες το βράδυ οπότε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού καθώς εμφάνισε πυρετό.

Στον κρατούμενο έγινε αμέσως τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού , το οποίο βγήκε τελικά αρνητικό, γεγονός που έγινε γνωστό με ανακούφιση τόσο στις φυλακές και στα δικαστήρια όσο και στους αστυνομικούς που έκαναν την μεταγωγή του για να παραβρεθεί στην δίκη ενώπιον του ΜΟΔ .

Ο κατηγορούμενος, που ήδη έχει απολογηθεί για την υπόθεση, κατά τη διάρκεια της χθεσινής διαδικασίας διαμαρτυρόταν πως είχε πυρετό και ένοιωθε ρίγη και έδειχνε να έχει πρόβλημα.

Η εξέλιξη προκάλεσε ανησυχία σε όσους βρέθηκαν στη δικαστική αίθουσα κατά την συνέχιση της δίκης, δικαστές, ενόρκους, δικηγόρους, αστυνομικούς, δημοσιογράφους και τεχνικούς τηλεοπτικών συνεργείων, αλλά και σε συγκρατούμενους του 23χρονου.

Να σημειωθεί ότι χθες δεν έγινε θερμομέτρηση σε όσους εισήλθαν στη δικαστική αίθουσα αν και όλες τις προηγούμενες ημέρες υποβάλλονταν όλοι στο προληπτικό μέτρο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή