Λουτράκι: Φως στα αίτια της τραγωδίας θα ρίξει η νεκροψία (βίντεο – φωτογραφίες)

Λουτράκι: Φως στα αίτια της τραγωδίας θα ρίξει η νεκροψία (βίντεο – φωτογραφίες)

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη είναι από τα ξημερώματα οι έρευνες της αστυνομίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασαν την ζωή τους οι τέσσερις άνδρες, ηλικίας 72, 49, 37 και 35 ετών, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί μέσα στην σπηλιά Καρμπουνάρι – πρώην γερμανικό καταφύγιο – στην περιοχή του Λουτρακίου, σε βάθος πέντε μέτρων. 

Σύμφωνα με με τοπικά ΜΜΕ πρόκειται για έναν ιδιοκτήτη ξενώνα ηλικιωμένων, το οποίο βρίσκεται στο Λουτράκι, ηλικίας 49 ετών κάτοικο Λουτρακίου, έναν συνταξιούχο ηλικίας 70 ετών κάτοικο Λουτρακίου, έναν 35χρονο ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκινήτων στο Λουτράκι και έναν υπάλληλο συνεργείου αυτοκινήτων ηλικίας 38 ετών, κάτοικο Ισθμίας.

Λουτράκι: Φως στα αίτια της τραγωδίας θα ρίξει η νεκροψία (βίντεο – φωτογραφίες)-1

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις άνδρες είχαν μαζί τους μία γεννήτρια και διάφορα εργαλεία, ενώ οι πυροσβέστες που βρήκαν τις σορούς των τεσσάρων ανδρών, δεν διαπίστωσαν κάποια κατολίσθηση μέσα στην σπηλιά.

Λουτράκι: Φως στα αίτια της τραγωδίας θα ρίξει η νεκροψία (βίντεο – φωτογραφίες)-2

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα και τον δήμαρχο Λουτρακίου, Γεώργιο Γκίωνη, πρόκειται για ντόπιους οι οποίοι είχαν μεταβεί στο σημείο ξημερώματα ενδεχομένως για να ψάξουν για αρχαία ή για λίρες.

Λουτράκι: Φως στα αίτια της τραγωδίας θα ρίξει η νεκροψία (βίντεο – φωτογραφίες)-1

Στο πλαίσιο των ερευνών, έχει ζητηθεί η διενέργεια νεκροψίας, νεκροτομής, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο των τεσσάρων ανδρών.

Ωστόσο, οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν θάνατο από ασφυξία

Παράλληλα, η αστυνομία ερευνά για ποιο λόγο είχαν πάει στο σημείο οι τέσσερις άνδρες.

Οι αρχές κινητοποιήθηκαν για την ανεύρεσή τους έπειτα από τηλεφώνημα που δέχθηκαν από άτομο του στενού περιβάλλοντος ενός εκ των θυμάτων. Συγκεκριμμένα, η συζυγος του ενός άρχισε να ανησυχεί από την αργοπορία του και ειδοποίησε τις Αρχές.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, korinthostv.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή