Αττική Οδός: οδηγοί, προσοχή πινακίδα!

Αττική Οδός: οδηγοί, προσοχή πινακίδα!

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κλειστή παρέμεινε για αρκετές ώρες, χθες το πρωί, η Αττική Οδός, στο ρεύμα προς αεροδρόμιο, εξαιτίας πινακίδας που αποκολλήθηκε από τη μία βάση στήριξής της, με αποτέλεσμα να αιωρείται πάνω από τους διερχόμενους οδηγούς εγκυμονώντας σοβαρούς κινδύνους…

Επρόκειτο για την πινακίδα «Εξοδος 18 Παιανίας – Σπάτων» που αποτελεί πινακίδα «σήμανσης γέφυρας» και καταλαμβάνει το σύνολο του ρεύματος κυκλοφορίας, απ’ άκρου εις άκρον. Μόλις αυτό έγινε αντιληπτό οι υπεύθυνοι της Αττικής Οδού έκλεισαν το ρεύμα προς αεροδρόμιο, αφήνοντας ανοικτή μόνον μία λωρίδα κυκλοφορίας, προκειμένου να «αδειάσουν» τη λεωφόρο από τα οχήματα που μέχρι εκείνη τη στιγμή εκινούντο προς το «Ελ. Βενιζέλος» ή προς κάποια άλλη περιοχή. Μόλις όλα τα οχήματα βγήκαν από τη λεωφόρο, έκλεισε το ρεύμα προς αεροδρόμιο ώστε συνεργεία της «Αττικής Οδού» να αποκαταστήσουν τη ζημιά. H συγκεκριμένη πινακίδα βρίσκεται στο ύψος της Παιανίας, σχεδόν απέναντι από το Κέντρο Ελέγχου Συγκοινωνιών (ΚΕΣ) που αποτελεί το «στρατηγείο» ελέγχου της Αττικής Οδού.

Μετά το κλείσιμο του ρεύματος προς αεροδρόμιο, οι οδηγοί έφθαναν στον προορισμό τους ακολουθώντας την, εκτός Αττικής Οδού, διαδρομή, που δείχνουν οι πινακίδες «προς ΕΛ. Βενιζέλο, χωρίς διόδια». H Αττική Οδός δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία τις απογευματικές ώρες.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT