Το σποτ της ΑΒ Βασιλόπουλος, οι αντιδράσεις και η «αγκαλιά» της Lidl Ελλάς

Το σποτ της ΑΒ Βασιλόπουλος, οι αντιδράσεις και η «αγκαλιά» της Lidl Ελλάς

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα επέλεξε η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος για να προωθήσει ένα νέο διαφημιστικό μήνυμα, το οποίο έλαβε θερμής υποδοχής από την πλειονότητα των χρηστών των social media, ωστόσο δεν έλειψαν και τα αρνητικά σχόλια από μερίδα «γνωστών» και «άγνωστων» πολιτών.

Η καμπάνια της ΑΒ αφορούσε έναν πατέρα αγκαλιά με την κόρη του, η οποία τον έχει βάψει και του έχει βάλει κοκαλάκια, με τη σχετική λεζάντα να γράφει: «Μπαμπάς είναι όλα αυτά που θέλεις και ακόμα περισσότερα. Χρόνια πολλά!».

Το γεγονός ότι το επίμαχο μήνυμα «τάραξε τα νερά» δεν εμπόδισε πάντως έναν από τους βασικούς ανταγωνιστές της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος, τη Lidl Ελλάς, να το υιοθετήσει πλήρως. Σε μια ενέργεια στην οποία η ελληνική αγορά μάλλον δεν είχε συνηθίσει μέχρι σήμερα, αναδημοσίευσε το μήνυμα με το σχόλιο: «Στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο, είμαστε όλοι μαζί…».

Αναφερόμενη στην απόφαση αυτή, η κ. Bασιλική Αδαμίδου (Head of Corporate Communications, CSR and Social Media της Lidl Ελλάς) έκανε την εξής δήλωση:  «Στον δρόμο για ένα καλύτερο αύριο, είμαστε όλοι μαζί… Μια πράξη τρυφερότητας ξεδίπλωσε τον φόβο. Και ευτυχώς, ξύπνησε την κοινωνία. Ας σηκώσουμε λοιπόν το βλέμμα μας στην αλήθεια και ας ξεκλειδώσουμε επιτέλους τις αντιλήψεις μας.

Να αγαπάμε αυτό που είμαστε. Να σεβόμαστε την αγάπη των άλλων.Γιατί καθένας, καθεμιά μας γεννήθηκε διαφορετικός. Και πρέπει να βαδίζει με θάρρος πάνω στη δική του διαφορετικότητα. Στο χρώμα και το φύλο του. Στις ιδέες του και τη θρησκεία του. Στο σπίτι, στην οικογένεια, στη γειτονιά, στη δουλειά, στις σχέσεις του παντού.

Όλες και όλοι εμείς στη Lidl Ελλάς έχουμε δυνατές αξίες και πιστεύουμε στις ίσες ευκαιρίες. Ίσως επειδή η διαφορετικότητα βρίσκεται βαθειά μέσα στο DNA μας. Και δείχνει το δρόμο για ένα καλύτερο αύριο. Ας προχωρήσουμε μαζί..».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή