ΣΤΑΣΥ: Λόγω ολισθηρότητας η πρόσκρουση του συρμού

ΣΤΑΣΥ: Λόγω ολισθηρότητας η πρόσκρουση του συρμού

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ερευνα για τα ακριβή αίτια της πρόσκρουσης του συρμού της Γραμμής 1 στα σταθμό «Κηφισιά», προανήγγειλε η ΣΤΑΣΥ, η οποία με ανακοίνωσή της εκφράζει τη λύπη της για το συμβάν.

Όπως τονίζει «σήμερα 07/07/2020 στις 12:15, συρμός της Γραμμής 1, εισερχόμενος στο σταθμό "ΚΗΦΙΣΙΑ", προσέκρουσε λόγω ολισθηρότητας στους προστατευτικούς προσκρουτήρες που ορίζουν το τέλος της γραμμής», επισημαίνοντας πως «δεν υπήρξε εκτροχιασμός του συρμού».

«Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης» σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ «ήταν να τραυματιστούν ελαφρά οκτώ επιβάτες, οι οποίοι για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν από το ΕΚΑΒ στα νοσοκομεία Ερυθρός Σταυρός και Ευαγγελισμός. Ο οδηγός του συρμού οδηγήθηκε στην Τροχαία για κατάθεση. Ο συρμός δεν υπέστη υλικές ζημιές, αλλά αποσύρθηκε από την κυκλοφορία για προληπτικούς λόγους. Η κυκλοφορία σε ολόκληρη τη  Γραμμή 1 έχει αποκατασταθεί πλήρως από τις 12:30 και διεξάγεται κανονικά». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή