ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυριακάτικη καθαριότητα στα Σεπόλια από τον Δήμο Αθηναίων (φωτογραφίες)

kyriakatiki-kathariotita-sta-sepolia-apo-ton-dimo-athinaion-fotografies-2387729

Μεγάλη συντονισμένη Κυριακάτικη επιχείρηση καθαριότητας  έγινε το πρωί στα Σεπόλια από τα συνεργεία του Δήμου Αθηναίων.

kyriakatiki-kathariotita-sta-sepolia-apo-ton-dimo-athinaion-fotografies0

Δρόμοι και πεζοδρόμια της 4ης Δημοτικής Κοινότητας  από πολύ νωρίς το πρωί σκουπίστηκαν σχολαστικά, καθαρίστηκαν και απολυμάνθηκαν για να παραδοθούν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.

kyriakatiki-kathariotita-sta-sepolia-apo-ton-dimo-athinaion-fotografies2

Οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης «σάρωσαν» δρόμους που τις εργάσιμες μέρες και ώρες δεν είναι δυνατόν να γίνουν ανάλογες επιχειρήσεις καθαριότητας επειδή υπάρχει πολύ μεγαλύτερη κίνηση οχημάτων.

kyriakatiki-kathariotita-sta-sepolia-apo-ton-dimo-athinaion-fotografies4

«Το σημαντικό δεν είναι να μιλάμε εμείς για την προσπάθειά μας να καθαρίσει η Αθήνα. Αντιθέτως, σημαντικό είναι ότι οι κάτοικοι της πόλης και οι επισκέπτες της, βλέπουν πια τη διαφορά. Βλέπουν καθημερινά τον δήμο στις γειτονιές και βιώνουν το αποτέλεσμα. Όλα δείχνουν ότι το στοίχημα που βάλαμε, το κερδίζουμε.

kyriakatiki-kathariotita-sta-sepolia-apo-ton-dimo-athinaion-fotografies6

Κάνουμε την καθαριότητα στην πόλη μία αυτονόητη, καθημερινή διαδικασία και αλλάζουμε την εικόνα της, από τον μικρότερο δρόμο μέχρι την μεγαλύτερη πλατεία της»  αναφέρει σε δήλωση του για τις Κυριακάτικες δράσεις Καθαριότητας ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.