ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυριακάτικη καθαριότητα στα Σεπόλια από τον Δήμο Αθηναίων (φωτογραφίες)

Κυριακάτικη καθαριότητα στα Σεπόλια από τον Δήμο Αθηναίων (φωτογραφίες)

Μεγάλη συντονισμένη Κυριακάτικη επιχείρηση καθαριότητας  έγινε το πρωί στα Σεπόλια από τα συνεργεία του Δήμου Αθηναίων.

Κυριακάτικη καθαριότητα στα Σεπόλια από τον Δήμο Αθηναίων (φωτογραφίες)-1

Δρόμοι και πεζοδρόμια της 4ης Δημοτικής Κοινότητας  από πολύ νωρίς το πρωί σκουπίστηκαν σχολαστικά, καθαρίστηκαν και απολυμάνθηκαν για να παραδοθούν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.

Κυριακάτικη καθαριότητα στα Σεπόλια από τον Δήμο Αθηναίων (φωτογραφίες)-2

Οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης «σάρωσαν» δρόμους που τις εργάσιμες μέρες και ώρες δεν είναι δυνατόν να γίνουν ανάλογες επιχειρήσεις καθαριότητας επειδή υπάρχει πολύ μεγαλύτερη κίνηση οχημάτων.

Κυριακάτικη καθαριότητα στα Σεπόλια από τον Δήμο Αθηναίων (φωτογραφίες)-3

«Το σημαντικό δεν είναι να μιλάμε εμείς για την προσπάθειά μας να καθαρίσει η Αθήνα. Αντιθέτως, σημαντικό είναι ότι οι κάτοικοι της πόλης και οι επισκέπτες της, βλέπουν πια τη διαφορά. Βλέπουν καθημερινά τον δήμο στις γειτονιές και βιώνουν το αποτέλεσμα. Όλα δείχνουν ότι το στοίχημα που βάλαμε, το κερδίζουμε.

Κυριακάτικη καθαριότητα στα Σεπόλια από τον Δήμο Αθηναίων (φωτογραφίες)-4

Κάνουμε την καθαριότητα στην πόλη μία αυτονόητη, καθημερινή διαδικασία και αλλάζουμε την εικόνα της, από τον μικρότερο δρόμο μέχρι την μεγαλύτερη πλατεία της»  αναφέρει σε δήλωση του για τις Κυριακάτικες δράσεις Καθαριότητας ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.