Μ. Χρυσοχοΐδης: Δεν μπορεί η αστυνομία να διαλύει πανηγύρια

Μ. Χρυσοχοΐδης: Δεν μπορεί η αστυνομία να διαλύει πανηγύρια

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη θέση ότι «δεν μπορεί η αστυνομία να πάει να διαλύσει ένα πανηγύρι» εξέφρασε τη Δευτέρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, συμπληρώνοντας πως  «θα πρέπει οι τοπικοί άρχοντες να αναλάβουν την ευθύνη».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Χρυσοχοΐδης εκτίμησε παράλληλα ότι θα ληφθούν σήμερα αποφάσεις σε κυβερνητικό επίπεδο για τα πανηγύρια ενώ σημείωσε ότι αν απαγορευθούν θα επιβληθεί ο νόμος.

Αναφερόμενος στον φράκτη στον Εβρο, ο υπουργός δήλωσε ότι θα είναι έτοιμος στο τέλος του χρόνου και η κατασκευή του θα ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο αργότερα, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι ζητήθηκε από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων να εξεταστεί η άμεση απαγόρευση των πανηγυριών και λοιπών μαζικών εκδηλώσεων μέχρι τουλάχιστον τα τέλη Ιουλίου.

Ο ίδιος στάθηκε στην ανάγκη να μπει «φρένο» στον εφησυχασμό. Όπως είπε, ο κορωνοϊός δεν έφυγε αλλά είναι εδώ και τρέφεται από τα επικίνδυνα φαινόμενα χαλάρωσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή