Χωρίς νερό από αύριο τέσσερις οικισμοί στο Σουφλί

Χωρίς νερό από αύριο τέσσερις οικισμοί στο Σουφλί

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη διακοπή υδροδότησης σε τέσσερις οικισμούς, λόγω εργασιών αποκατάστασης βλάβης που παρουσίασε γεώτρηση άντλησης πόσιμου νερού στην περιοχή «Ζεστά Νερά» Φυλακτού – η μοναδική γεώτρηση, από την οποία υδροδοτούνται οι οικισμοί Φυλακτό, Προβατώνας, Λευκίμη και συμπληρωματικά το Τυχερό – προχωρά από αύριο η δημοτική Αρχή Σουφλίου.

«Διαπιστώθηκε ότι η συγκεκριμένη αντλία έχει απώλεια μεγάλης ποσότητας νερού και είναι ζήτημα ημερών το πρόβλημα να γίνει μεγαλύτερο και δυσκολότερο στην αντιμετώπισή του. Ηδη έχουμε ενημερώσει τους κατοίκους να φροντίσουν για τη συλλογή νερού, καθώς οι εργασίες ενδέχεται να διαρκέσουν έως και τέσσερις ημέρες», δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος Σουφλίου, Παναγιώτης Καλακίκος.

Ο κ. Καλακίκος σημείωσε ότι θα γίνει προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος σε μία ημέρα, αλλά δεδομένου του μεγάλου βάθους της γεώτρησης, η οποία είναι στα 400 μέτρα, αυτό μπορεί να μην καταστεί εφικτό και ως εκ τούτου η δημοτική Αρχή ενημέρωσε τους κατοίκους να μεριμνήσουν για τη συλλογή νερού, ενώ έχει επικοινωνήσει ήδη με την Πυροσβεστική Υπηρεσία για τη διάθεση υδροφόρων οχημάτων και έχει φροντίσει και για τη διανομή νερού, εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή