Θρίλερ με τη διπλή δολοφονία στην Κέρκυρα

Θρίλερ με τη διπλή δολοφονία στην Κέρκυρα

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θρίλερ με τη διπλή δολοφονία δύο αλλοδαπών το μεσημέρι της Πέμπτης στην Κέρκυρα. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται σε ιστοσελίδες της Σερβίας οι δύο νεκροί είναι ο Αλάν Κοζάρ και ο Νταμίρ Χάτζιτς.

Ο Κοζάρ κατάγεται σύμφωνα πάντα με τα εν λόγω δημοσιεύματα από το Μαυροβούνιο και ήταν ο επικεφαλής εγκληματικής συμμορίας από την πόλη Μπαρ που βρίσκεται πολύ κοντά στη συμμορία Σκαλτζάρσκι που έχει έδρα το Κότορ του Μαυροβουνίου.

Ο Κοζάρ ήταν καταζητούμενος για κάποιες δολοφονίες, ενώ ο Χάτζιτς θεωρούνταν ύποπτος για δολοφονία στο Βελιγράδι.

Και οι δύο τους αναζητούνταν από τις αρχές της Σερβίας και του Μαυροβουνίου. 

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο αλλοδαποί εντοπίστηκαν νεκροί εντός οχήματος που ήταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ σπιτιού στα νότια του νησιού.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία τα θύματα έφεραν τραύματα από πυροβόλο όπλο, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες είχαν κλείσει ραντεβού για μασάζ και τους εντόπισε νεκρούς η γυναίκα που θα αναλάμβανε την εν λόγω υπηρεσία.

Τις έρευνες εχει αναλάβει η υποδιεύθυνση ασφαλείας Κέρκυρας, ενώ σήμερα το πρωί θα μεταβεί στο νησί κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών από την Αθήνα.

Μέλη της συμμορίας Σκαλτζάρσκι ήταν και οι δυο αλλοδαποί που δολοφονήθηκαν τον περασμένο Γενάρη σε ταβέρνα στη Βάρη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή