Πρώτη δίωξη για διασυρμό μέσω Ιντερνετ

Πρώτη δίωξη για διασυρμό μέσω Ιντερνετ

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H πρώτη δίωξη για «ηλεκτρονική» δυσφήμηση ασκήθηκε χθες εναντίον επιχειρηματία, 41 ετών, ο οποίος προκειμένου να διασύρει και να αναστατώσει την πρώην σύζυγό του, κατηγορείται ότι καταχώρισε στο Ιντερνετ ερωτική αγγελία με τα στοιχεία της και την εμφάνιζε να αναζητεί ερωτικές σχέσεις με… ζευγάρια. H ανυποψίαστη γυναίκα πληροφορήθηκε τον διασυρμό από γνωστούς της που είδαν την αγγελία και κατέφυγε στην Ασφάλεια. Ειδικοί στην πληροφορική αστυνομικοί ανακάλυψαν ηλεκτρονικά «αποτυπώματα» του δράστη.

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Γλαύκος Κληρίδης και ο εκπρόσωπος των Τουρκοκυπρίων κ. Ραούφ Ντενκτάς συνεφώνησαν χθες να έχουν εντατικές διαπραγματεύσεις -τρεις φορές την εβδομάδα- που θα αφορούν κατά πάσα βεβαιότητα τα «δύσκολα» προβλήματα, με πρώτιστο το νέο πολιτειακό καθεστώς της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο, όπως τονίζεται αρμοδίως πρέπει να έχει μια διεθνή εκπροσώπηση, να είναι Ομοσπονδία, διζωνική και δικοινοτική, δίχως δικαίωμα αποσχίσεως. Εάν υπάρξει επί του θέματος αυτού συμφωνία τότε θα εξετασθούν τα άλλα ζωτικά προβλήματα, όπως το εδαφικό, τα θέματα ασφαλείας κλπ.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT