Καρέ-καρέ η επιχείρηση διάσωσης από ταράτσα σπιτιού στην Εύβοια (βίντεο)

Καρέ-καρέ η επιχείρηση διάσωσης από ταράτσα σπιτιού στην Εύβοια (βίντεο)

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καρέ-καρέ η διάσωση τριών ατόμων από ταράτσα σπιτιού στην Εύβοια με το ελικόπτερο «Φλόγα 11» του Πυροσβεστικού Σώματος κατεγράφη σε βίντεο. 

Οι τεράστιες ζημιές σε υποδομές αλλά και στο οδικό δίκτυο από τις πλημμύρες δεν επέτρεπε σε πολλές περιπτώσεις σε οχήματα της Πυροσβεστικής να προσεγγίσουν τους πολίτες και να τους απεγκλωβίσουν με αποτέλεσμα να ζητηθούν ενισχύσεις από ελικόπτερο.

Από τη μία τα ξημερώματα μέχρι το πρωί οι κλήσεις ήταν εκατοντάδες από ανθρώπους που εγκατέλειπαν το αυτοκίνητό τους, και άλλους που παρασύρονταν από τα νερά ή που αναζητούσαν καταφύγιο στις ταράτσες των οικοδομών. Εκκλήσεις αδιάκοπες από ανθρώπους που σκαρφάλωσαν ακόμη και πάνω σε ελιές για να σωθούν αλλά και από οικογένειές με μικρά παιδιά που έβλεπαν τη στάθμη του νερού να ανεβαίνει μέσα στο σπίτι τους.

Το μέγεθος της τραγωδίας αποτυπώνεται και στο βίντεο που ακολουθεί όπου όπως φαίνεται οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή