Ερώτηση για την ενεργοποίηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Αλληλεγγύης για τους πληγέντες στην Εύβοια

Ερώτηση για την ενεργοποίηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Αλληλεγγύης για τους πληγέντες στην Εύβοια

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ενεργοποίηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Αλληλεγγύης για την ανακούφιση των πληγέντων «από τις πρωτοφανείς πλημμύρες που έπληξαν την Εύβοια», ζητεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο αντιπρόεδρος της ΚΟ του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και Επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Με ερώτησή του προς την Κομισιόν, ο κ. Μεϊμαράκης επισημαίνει ότι οι καταστροφικές συνέπειες της θεομηνίας έρχονται να προστεθούν στο ήδη επιβαρυμένο έργο των αρμόδιων κρατικών αρχών για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, και ως εκ τούτου απαιτείται η ταχύτατη συνδρομή και συνεισφορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Μεϊμαράκης ρωτά την Επιτροπή με ποιόν τρόπο και πότε αναμένεται να ενεργοποιηθούν τα προβλεπόμενα κονδύλια από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Αλληλεγγύης και πώς προτίθεται το Κέντρο Συντονισμού Αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστροφών να συμβάλλει στη διαχείριση της κρίσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή