ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Γουρούνα» έπεσε σε γκρεμό στη Σκιάθο – Δύο τραυματίες

«Γουρούνα» έπεσε σε γκρεμό στη Σκιάθο – Δύο τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε το μεσημέρι της Πέμπτης ζευγάρι Γερμανών στη Σκιάθο, το οποίο κατέληξε σε γκρεμό βάθους οκτώ μέτρων στην περιοχή Καλαμάκι.

Το νεαρό ζευγάρι πήγαινε με «γουρούνα» για μπάνιο σε απομονωμένη παραλία της περιοχής, όταν έγινε το ατύχημα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το skiathoslife.gr, το ατύχημα σημειώθηκε όταν ο οδηγός ηλικίας 22 ετών έχασε τον έλεγχο της τρίτροχης μοτοσικλέτας (γουρούνα) που οδηγούσε με αποτέλεσμα να εκτραπεί από την πορεία του και να ανατραπεί σε δασική έκταση με υψομετρική διαφορά.

«Γουρούνα» έπεσε σε γκρεμό στη Σκιάθο – Δύο τραυματίες-1

Η «γουρούνα» ακινητοποιήθηκε τελικά σε κορμό δέντρου σε διαφορά οχτώ μέτρων από τον δρόμο. Ο άνδρας τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στον θώρακα, ενώ η γυναίκα ηλικίας 21 ετών ελαφρύτερα στο χέρι και το πόδι.

Πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και του Πολύϊατρείου Σκιάθου παρέλαβε από τον τόπο το ζευγάρι και το διακόμισε στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου άμεσα παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του λιμενικού σώματος έγινε διακομιδή του 22χρονου στον Βόλο με το ταχύπλοο σκάφος «Αρχάγγελλος» και στη συνέχεια μεταφορά του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός εισήχθη στη Χειρουργική Κλινική και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται πολύ σοβαρή. Το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου συνεχίζει την προανάκριση.