Νέος πρόεδρος στο TEE

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέο πρόεδρο απέκτησε, την Κυριακή το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (TEE), ύστερα από μακροχρόνιες (πέραν του έτους) διαβουλεύσεις και αλλεπάλληλες αναβολές.

Ο πολιτικός μηχανικός, από την Καβάλα, κ. Ντίνος Παναγιωτόπουλος, είναι ο νέος πρόεδος του TEE, ο οποίος εξελέγη με την υποστήριξη της Ν.Δ. (ΔΚΜ), αντικαθιστώντας τον κ. Κώστα Λιάσκα, στην προεδρία του Επιμελητηρίου, η διοικούσα επιτροπή του οποίου θα συμπληρωθεί με την εκλογή, στις 9 Φεβρουαρίου, του γενικού και αναπληρωτή γενικού γραμματέα. Τις άλλες θέσεις στα όργανα διοίκησης του TEE, κατά τις ψηφοφορίες του Σαββάτου και της Κυριακής, κατέλαβαν οι κ. Γιάννης Αλαβάνος (Συνεργασία Μηχανικών N. Κιτσίκης) και Αντώνης Κοτζαμπασάκης (ΔΕΜ), α΄ και β΄ αντιπρόεδρος της διοικούσας επιτροπής, αντιστοίχως, ενώ συμπληρώθηκε το Προεδρείο της Αντιπροσωπείας (της «Βουλής» του TEE, που εκλέγει τη διοικούσα επιτροπή) με την εκλογή του κ. Γιώργου Ζερβάκη στη θέση του β΄ αντιπροέδρου, του κ. Στέφανου Ιωακειμίδη (ΑΣΜΕ) στη θέση του γενικού γραμματέα και του κ. Αντωνίου Μαούνη (Συσπείρωση Αριστερών Μηχανικών) ως αναπληρωτή γενικού γραμματέα.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT