Χιούμορ και μετά την καταδίκη

Χιούμορ και μετά την καταδίκη

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ευχαριστώ τα Μέσα Ενημέρωσης και τη μητέρα μου που έχει πεθάνει και δεν πρόλαβε να δει την καταδίκη μου». Ακριβώς αυτό είπε μετά την καταδίκη του από το Τριμελές Εφετείο σε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών με τριετή αναστολή ο καλλιτέχνης Τζίμης Πανούσης, ο οποίος κατηγορείται για εξύβριση σε βάρος του τραγουδιστή Γιώργου Νταλάρα.

Σύμφωνα με την κατηγορία ο Τζίμης Πανούσης, πριν από τρία χρόνια στο κέντρο όπου εμφανιζόταν παρουσίαζε κατά την διάρκεια της παράστασης, παραποιημένα αποσπάσματα από τη συναυλία του Νταλάρα στην Κύπρο και συγκεκριμένα… έδειχνε χρήματα να βγαίνουν από το στόμα του και να προορίζονται για το νησί. Πρωτοδίκως, ο Τζίμης Πανούσης είχε καταδικαστεί και πάλι σε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών με τριετή αναστολή.

Οι δύο, βρέθηκαν χθες για άλλη μια φορά αντιμέτωποι σε δικαστική αίθουσα. «Είναι προκλητικός πάντα και ξεπερνάει κάθε όριο. Διαστρεβλώνει την πρόθεσή μου να βοηθήσω με τον τρόπο που επέλεξα κάποιους ανθρώπους», υποστήριξε ο Γ. Νταλάρας ενώ από την πλευρά του ο Τζίμης Πανούσης υποστήριξε ότι ο αντίδικός του «δέχεται μόνο ύμνους». «Είναι προκλητικός ο τρόπος του. Δηλαδή είναι πάνω από την Τέχνη; Θα του στέλνουμε τα κείμενα για να τα εγκρίνει…».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή