Οι αποκαλύψεις έκαναν έξαλλους τους φίλους του

Οι αποκαλύψεις έκαναν έξαλλους τους φίλους του

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«H Αστυνομία έχει κάθε δικαίωμα να κάνει έρευνες, όχι όμως να διασύρει έτσι τους ανθρώπους. Είμαι έξαλλη!». Με αυτά τα λόγια, μία στενή φίλη του ζεύγους Μιχάλη Οικονόμου και Μαϊτέ Πενό εξέφρασε την οργή της για την είδηση της προσαγωγής του Μιχάλη Οικονόμου στην Ασφάλεια. «Αν ήμουν στη θέση της φίλης μου της Μαϊτέ, θα άλλαζα τα φώτα στην Αστυνομία και θα τους ζητούσα αποζημίωση για ηθική βλάβη. Θα βοηθήσω τη Μαϊτέ να τους πάει δικαστικά».

Η γυναίκα, που προτιμά να κρατήσει την ανωνυμία της, έχει εξοργιστεί με τη βεβαιότητα με την οποία, από την πρώτη στιγμή, η τηλεόραση δικάζει και καταδικάζει τον Μιχάλη Οικονόμου.

Κλίμα φορτισμένο

«Με ρωτάτε τι τύπος είναι; Θαυμάσιος τύπος θα σας πω. Εσείς τι τύπος είστε που κάνετε τέτοιες ερωτήσεις;». Από το σημείο αυτό και μετά, η συζήτηση είναι αδύνατη. Οι στιγμές έντονες και το κλίμα φορτισμένο.

Ενας νεαρός, που συνέφαγε στο παρελθόν μαζί με τον Μιχάλη Οικονόμου, δηλώνει ότι «έμοιαζε με άνθρωπο που δεν θα μπορούσε να πειράξει μυρμήγκι.

Ηταν ένας ήρεμος, ήσυχος, γκριζομάλης μεσήλικας. Στην παρέα μάλιστα ακούστηκαν και ακροδεξιές απόψεις. Εκείνος δεν είχε βγάλει άχνα για να αντικρούσει τις κουβέντες αυτές» θυμάται ο νεαρός. «Ηταν τόσο λιγομίλητος, σαν να μην υπήρχε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή