Οταν η είδηση έφθασε στον Κορυδαλλό

Οταν η είδηση έφθασε στον Κορυδαλλό

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σαν βόμβα έσκασε στις φυλακές του Κορυδαλλού η είδηση ότι παραδόθηκε, αυτοβούλως, στις αστυνομικές αρχές ο Κουφοντίνας. Το νέο κοινοποίησε στον Σάββα Ξηρό, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αδελφός του Χριστόδουλος. Αμέσως μετά, ο Σάββας κινήθηκε προς το πρώτο καρτοτηλέφωνο που βρισκόταν εμπρός του και προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον συνήγορό του κ. Γιώργο Αγιοστρατίτη. Οταν του επιβεβαιώθηκε η πληροφορία ο Σάββας Ξηρός ζήτησε να μάθει λεπτομέρειες για τη διαδικασία παράδοσης και το παρασκήνιο που ενδεχομένως προϋπήρξε της παράδοσης. Επίσης ζήτησε να μάθει από ποια περιοχή τηλεφώνησε στην αστυνομία ο Κουφοντίνας και τι είδους αντικείμενα μετέφερε μαζί του…

Ηδη στις φυλακές του Κορυδαλλού κρατούνται δεκαπέντε μέλη της «17 Νοέμβρη», οκτώ στις ανδρικές φυλακές και επτά στις γυναικείες ενώ έχουν ήδη κατασκευασθεί 44 συνολικά κελλιά υψίστης ασφαλείας εκ των οποίων τα 26 βρίσκονται στις γυναικείες φυλακές και τα 18 στις ανδρικές, αλλά σε διαφορετικούς χώρους. Επίσης έχουν κατασκευασθεί και τέσσερα κελλιά υψίστης ασφαλείας στο νοσοκομείο των φυλακών όπου θα κρατούνται για νοσηλεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε ομαδική διαμαρτυρία για τον τρόπο συνεργασίας και επικοινωνίας με τους πελάτες τους, προσανατολίζονται οι συνήγοροι των 15 κρατουμένων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή