Συνελήφθη 50χρονος ασελγής

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανήλικα αγόρια αποπλανούσε και ασελγούσε σε βάρος τους, από το Μάρτιο του 2001 μέχρι τη σύλληψή του την περασμένη Παρασκευή, ένας 50χρονος. Πρόκειται για τον οικοδόμο Αντώνη Μυλωνά, τον οποίο αναγνώρισαν έξι από τα θύματά του, που οι γονείς τους είχαν καταφύγει στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και είχαν υποβάλει μηνύσεις.

Οπως ανακοινώθηκε χθες από την αστυνομία, ο 50χρονος εντόπιζε τα θύματά του, αγόρια ηλικίας 9 έως 11 ετών, σε παιδικές χαρές στις περιοχές Πατησίων, Κυψέλης, Νέας Φιλαδέλφειας, Νέας Ιωνίας και Κολωνού. Αφού βεβαιωνόταν ότι τα παιδιά ήταν μόνα τους, δεν συνοδεύονταν από κάποιον ενήλικο, τα προσέγγιζε και δήλωνε ότι είναι αστυνομικός χωρίς στολή και αναζητά παιδιά που έχουν διαπράξει αξιόποινες πράξεις. Με το πρόσχημα αυτό οδηγούσε τα αγόρια σε εγκαταλειμμένα κτίρια, νεοανεγειρόμενες οικοδομές και υπόγεια πολυκατοικιών, όπου, με την απειλή μαχαιριού, ασελγούσε σε βάρος τους.

Ο 50χρονος συνελήφθη διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση φυλάκισης 18 μηνών για υπεξαίρεση. Μετά τη σύλληψή του διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για το δράστη που ασελγούσε σε βάρος ανηλίκων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ημέρες πριν από τη σύλληψή του είχε συλληφθεί ο 29χρονος Δημήτρης Ξαγοράρης, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, ασελγούσε σε βάρος ανήλικων κοριτσιών, τα οποία κατάφερνε να παρασύρει σε απόμερα σημεία, λέγοντας και εκείνος ότι είναι αστυνομικός με πολιτική περιβολή και αναζητά κλοπιμαία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή