ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΡΑΖ ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ

Εννέα εστίες φωτιάς μεταξύ Οινοφύτων και Κρυονερίου

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες το απόγευμα όταν, κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής του ΟΣΕ, εκδηλώθηκαν συνολικά εννέα εστίες φωτιάς στην περιοχή μεταξύ Οινοφύτων και Κρυονερίου. Οι πυρκαγιές εκδηλώθηκαν διαδοχικά από τις 3.30 μ.μ. έως τις 4.30 μ.μ. και δεν αποκλείεται να πρόκειται για εμπρησμούς, που προκάλεσε κάποιος επιβάτης διερχόμενης αμαξοστοιχίας ή να προκλήθηκαν από σπινθήρες, που απελευθερώθηκαν από την τριβή του συρμού στις σιδηροτροχιές. Ολες οι εστίες ετέθησαν υπό έλεγχο από δυνάμεις της Πυροσβεστικής λίγο μετά τις 5 μ.μ.

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ

Λεία 8.000 ευρώ

Το υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας στην οδό Αρχιπελάγους 37 στην Ανω Γλυφάδα έγινε στόχος ληστείας, λίγο μετά τις 12 χθες το μεσημέρι. Αγνωστος, ο οποίος φορούσε κουκούλα και αθλητική φόρμα, μπήκε στην τράπεζα και ακινητοποίησε με την απειλή πιστολιού πελάτες και υπαλλήλους. Αφαίρεσε από τα ταμεία 8.000 ευρώ και κατάφερε να διαφύγει πεζή.

ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ 30ΧΡΟΝΟΣ

Απειλούσε νοσηλεύτριες

Με δίκαννο κυνηγετικό όπλο 30χρονος απειλούσε τις νοσηλεύτριες επειδή ήθελε να εισαχθεί στην Ψυχιατρική Κλινική της Αλεξανδρούπολης. O Σ.Α.Χ. από την Οργάνη Ροδόπης συνελήφθη από αστυνομικούς ενώ από την προανάκριση προέκυψε ότι ο δράστης είχε αφαιρέσει το κυνηγετικό όπλο από αγροικία στην περιοχή της Κομοτηνής. Το όπλο είχε στη θαλάμη φυσίγγια, ενώ άλλα δύο βρέθηκαν στην τσέπη του παντελονιού του 30χρονου, ο οποίος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Συνδιάσκεψη για τις Μεταφορές

Την ΣΤ΄ Πανελλήνια Επιμελητηριακή Συνδιάσκεψη Μεταφορών με θέμα «Περιφερειακή Ανάπτυξη και Μεταφορές» θα φιλοξενήσει αύριο η Αλεξανδρούπολη. Μεταξύ των συμμετεχόντων θα είναι ο πρόεδρος της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Γ. Κασιμάτης, καθώς και ο πρόεδρος του Ελληνικού Επιμελητηριακού Συνδέσμου Μεταφορών κ. M. Αδαμαντιάδης.

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ME Ι.Χ.

Νεκρός ο οδηγός του αυτοκινήτου

Τουριστικό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα συγκρούστηκε με I.X. επιβατικό αυτοκίνητο χθες τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του αυτοκινήτου στην οδό Λαγκαδά στην αερογέφυρα Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια, το λεωφορείο έπεσε πάνω σε δύο σταθμευμένα οχήματα και σε παλιό ακατοίκητο κτίσμα. Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια ο 26χρονος Γεωργιανός Ντζεμάλ Κούλιεφ, ενώ άνδρες της πυροσβεστικής απεγκλώβισαν από το λεωφορείο ελαφρά τραυματισμένους τον 35χρονο οδηγό του και μία γυναίκα.

ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΕΑΡΩΝ

Λήστεψαν ταξιτζή

«Αγουρη συμμορία» -ένας 15χρονος, ένας 18χρονος και ένας Γεωργιανός, ο οποίος καταζητείται από την αστυνομία- μπήκε χθες τα ξημερώματα στο ταξί ενός 59χρονου από τον οποίο ζήτησαν να τους μεταφέρει στη Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης. Στο μέσο της διαδρομής ακινητοποίησαν τον οδηγό, του αφαίρεσαν 200 ευρώ και στη συνέχεια τον εγκατέλειψαν. Τα περιπολικά της Αμέσου Δράσεως, μετά καταγγελία του ταξιτζή, συνέλαβαν τους δύο νεαρούς πίσω από το κτίριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή