ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΝΙΓΜΟΙ

Πατέρας έχασε τη ζωή του για να σώσει την κόρη του

Πνίγηκε ενώ προσπαθούσε να σώσει τη 10χρονη κόρη του στην παραλία Επισκοπής Ρεθύμνου. Πρόκειται για τον 46χρονο Μχάλη Καφετζάκη ο οποίος έχασε τη ζωή του σε μία παραλία, όπου, κατά πληροφορίες, δεν υπήρχαν ναυαγοσώστες. Χθες, επίσης έχασαν τη ζωή τους ενώ κολυμπούσαν τρία ακόμη άτομα. Πρόκειται για τον 70χρονο Γιάννη Χορέβα, ο οποίος πνίγηκε στη θαλάσσια περιοχή N. Ηράκλεια Χαλκιδικής, την Ευανθία Καταδάτκου, 46 ετών, η οποία πνίγηκε στη θαλάσσια περιοχή δημοτικής πλαζ Αλεξανδρούπολης και την Πολυξένη Μορφογένη, 80 ετών, η οποία πνίγηκε στην περιοχή Πηγαδάκια Χαλκουτσίου.

Η ΦΙΛΟΝΙΚΙΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑ

Δράστης 25χρονος από το Καζακστάν

Αγρια φιλονικία κατέληξε σε έγκλημα με θύμα έναν 39χρονο από το Καζακστάν. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της περασμένης Κυριακής στην πλατεία «Γενοκτονία των Ποντίων», στον Ασπρόπυργο. O Γεώργιος Μισαηλίδης διαπληκτίστηκε έντονα με τον συμπατριώτη του Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο, 25 ετών, ο οποίος αποχώρησε για λίγο από την καφετέρια, όπου κάθονταν, για να επιστρέψει αργότερα οπλισμένος. O 25χρονος δράστης πυροβόλησε τέσσερις φορές το θύμα και διέφυγε με τζιπ, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο Θριάσειο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. O δράστης αναζητείται.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Η μάστιγα του ντόπινγκ εν όψει 2004

Τη μάστιγα του ντόπινγκ στον πρωταθλητισμό εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 συζήτησαν δημοσιογράφοι και επιστήμονες κατά τη διάρκεια του 11ου Πανελληνίου Δημοσιογραφικού Συνεδρίου, που πραγματοποιήθηκε στη Σαμοθράκη. Ανησυχητική ήταν η διαπίστωση του διευθυντή Ιατρικών Υπηρεσιών του «Αθήνα 2004» κ. Κώστα Παρίση ότι εμπεδώνεται η συνείδηση πως οι ήρωες των σταδίων κατασκευάζονται στα εργαστήρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες θα εφαρμοστεί ο νέος Κώδιας WADA, οι έλεγχοι ντόπινγκ θα είναι περισσότεροι και τα αποτελέσματα θα γνωστοποιούνται ταχύτερα.

ΔΗΜΟΣ ΥΜΗΤΤΟΥ

Πρόγραμμα εμβολιασμού και περίθαλψης

Τονίζοντας ότι η φιλοζωία αποτελεί βασικό στοιχείο πολιτισμού, ο Δήμος Υμηττού καταδικάζει τη θανάτωση 6 αδέσποτων σκυλιών που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στα παλαιά λατομεία Υμηττού. Παράλληλα, ο Δήμος Υμηττού ανακοίνωσε ότι πρόκειται να εφαρμόσει φέτος πρόγραμμα εμβολιασμού και ιατρικής περίθαλψης των εγκαταλελειμμένων ζώων, όπως έκανε και το 2002.

ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ

Παράταση ταλαιπωρίας μέχρι την Πέμπτη

Παρατείνεται η ταλαιπωρία των οδηγών λόγω των εργασιών ασφαλτόστρωσης της λεωφόρου Αλεξάνδρας έως και την ερχόμενη Πέμπτη, οπότε και αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται και στη λεωφόρο Κηφισού λόγω εργασιών σκυροδέτησης της κύριας δοκού της γέφυρας Γ18. H κυκλοφορία θα διακοπεί, σήμερα από τις 6 π.μ. έως 8 μ.μ., στο ρεύμα της λεωφόρου προς Πειραιά καθώς και στο τμήμα από την οδό Αγ. I. Ρέντη έως την οδό Πειραιώς. H κυκλοφορία των οχημάτων προς Πειραιά, πλην των φορτηγών, θα ακολουθεί τη διαδρομή: λεωφόρος Κηφισού – δεξιά Αγ. I. Ρέντη – πλατεία Αγ. I. Ρέντη – δεξιά λεωφόρο Φλέμινγκ – δεξιά οδός Πειραιώς -Πειραιάς. Για τη διευκόλυνση των οδηγών θα υπάρχει ανάλογη σήμανση

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή