Κληρώθηκαν τα εισιτήρια για τους Αγώνες

Κληρώθηκαν τα εισιτήρια για τους Αγώνες

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία κλήρωσης και κατανομής των εισιτηρίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που παραγγέλθηκαν κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης πωλήσεων εισιτηρίων όπως προέβλεπε το χρονοδιάγραμμα των πωλήσεων εισιτηρίων. Η κλήρωση έγινε στις 4 Ιουλίου, όπως είχε ανακοινωθεί από την «Αθήνα 2004» και έχουν αποσταλεί όλα τα ενημερωτικά σημειώματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Εως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να έχουν αποσταλεί οι επιβεβαιωτικές επιστολές σε όλες τις διευθύνσεις. Από τα 591.112 εισιτήρια που παραγγέλθηκαν κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης πωλήσεων, μπήκαν στη διαδικασία κατανομής και κλήρωσης 552.602 εισιτήρια, ενώ τελικώς κατανεμήθηκαν στους δικαιούχους 473.822. Η διαφορά των 38.510 εισιτηρίων (που δεν μπήκαν στη διαδικασία κατανομής) προκύπτει από τα εισιτήρια που αντιστοιχούν στις αιτήσεις που δεν έγιναν αποδεκτές, είτε λόγω απόρριψης της πιστωτικής κάρτας VISA (εξαιτίας υπέρβασης του πιστωτικού ορίου, η απώλειας ή κλοπής) είτε λόγω διπλοεγγραφών.

Η κλήρωση αφορούσε τα εισιτήρια για 12 αθλήματα και για τις τελετές έναρξης και λήξης. O συνολικός αριθμός των εισιτηρίων που κατανεμήθηκαν στους δικαιούχους αντιπροσωπεύει ένα ιδιαίτερα υψηλό ποσοστό – 86% επί του συνόλου των εισιτηρίων. Οσο για τη δεύτερη φάση πωλήσεων εισιτηρίων, ξεκινά στις 15 Σεπτεμβρίου μόνο για όσους έχουν ήδη υποβάλλει αίτηση και την 1η Οκτωβρίου για όλους τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ενωσης και του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή