ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΚΙΝΕΖΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Λήξη καραντίνας για τους 8 που ήρθαν σε επαφή

Λήξη συναγερμού για τον κατ’ οικον περιορισμό των οκτώ ατόμων που είχαν έρθει σε στενή επαφή με τον 36χρονο Κινέζο ο οποίος στις 23 Ιουνίου εισήχθη στην Α΄ Πνευμονολογική Κλινική με συμπτώματα άτυπης πνευμονίας σήμανε στη Δράμα, έπειτα από τα αρνητικά αποτελέσματα και της τελευταίας εξέτασης αντισωμάτων. O 36χρονος πήρε εξιτήριο την περασμένη Παρασκευή από το νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου» Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύθηκε απομονωμένος σε θάλαμο αρνητικής πίεσης επί είκοσι ημέρες.

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΚΗΦΙΣΟΥ – ΠΕΙΡΑΙΩΣ

«Εμφραγμα» μέχρι 8 Αυγούστου

Νέο κυκλοφοριακό έμφραγμα στην ήδη επιβαρυμένη Λεωφόρο Κηφισού προδιαγράφεται από τη συναρμολόγηση των σκελετών δύο νέων γεφυρών. Από σήμερα τα ξημερώματα μέχρι και τις 8 Αυγούστου θα παραμείνει κλειστό το ρεύμα της Κηφισού προς Πειραιά στο τμήμα από την οδό Περικλέους και μέχρι την Πειραιώς. H κυκλοφορία προς Πειραιά των οχημάτων, εκτός των φορτηγών, θα γίνεται μέσω των οδών Περικλέους και Φλέμιγκ. Αντίστοιχα, η κυκλοφορία των φορτηγών άνω των 5 τόννων θα γίνεται μέσω των οδών Κηφισσού Αγ. Αννης, Μακρυγιάννη και Θηβών.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ

Κλείνει και η «Ειρήνη»

Η αποβάθρα καθόδου του σταθμού «Ειρήνη» προστίθεται στη μακρά λίστα των υπό ανακαίνιση σταθμών του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου. Σύμφωνα με τη διοίκηση του ΗΣΑΠ, από τη Δευτέρα 21 Ιουλίου η αποβάθρα θα τεθεί εκτός λειτουργίας και οι επιβάτες θα εξυπηρετούνται από τον προσωρινό σταθμό που έχει κατασκευαστεί μεταξύ των σταθμών «Ηράκλειο» και «Ειρήνη».

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ

Λεία 32.000 ευρώ

Ληστεία στο υποκατάστημα της Εμπορικής Τράπεζας επί της οδού Αχαρνών 100 στον Αγ. Παντελεήμονα σημειώθηκε χθες, λίγο μετά τις 10.00 π.μ. Δύο άγνωστοι εισέβαλαν στο εσωτερικό της τράπεζας και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν από τα ταμεία 32.000 ευρώ. Διέφυγαν με κλεμμένο I.X.

APXH ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Επιστολή στον διοικητή του «Ιπποκρατείου»

Επιστολή προς τον διοικητή του Ιπποκρατείου Γενικού Περιφερειακού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης με την οποία καταδικάζει τη μεταχείριση των σιαμαίων βρεφών από μερίδα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης απέστειλε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Σε αυτήν γίνεται λόγος για διαρροή φωτογραφικού υλικού που αφορά στα σιαμαία και καλεί τον διοικητή να διερευνήσει το πώς διέρρευσε από το νοσοκομείο το ονοματεπώνυμο των γονέων των βρεφών.

ΠΟΛΩΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ

Απέδρασε από αστυνομικό τμήμα

Νεαρός Πολωνός που εκρατείτο στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων κατηγορούμενος για κλοπές απέδρασε χθες το απόγευμα, την ώρα που ειδικός φρουρός τον οδηγούσε στο γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας.

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΟΣ ΜΠΟΥΣ

Σήμανση στα μεταλλαγμένα

Επιστολή πίεσης προς τον πρόεδρο της αμερικανικής κυβέρνησης Τζορτζ Μπους αποστέλλουν οι Οικολόγοι – Πράσινοι, ζητώντας να θεσπιστεί και στις ΗΠΑ η σήμανση των γενικά τροποποιημένων προϊόντων. Το κίνημα Οικολόγων – Πρασίνων της χώρας συμμετέχει στη διεθνή εκστρατεία των Ευρωπαίων Οικολόγων για τα μεταλλαγμένα τρόφιμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή