Εάν είστε ταξιδιώτης της τελευταίας στιγμής…

Εάν είστε ταξιδιώτης της τελευταίας στιγμής…

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H προσφορά διαθέσιμων κλινών σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια φέτος αναμένεται… μεγάλη. Εξίσου μεγάλη είναι και η διακύμανση τιμών.

– Συμβουλευτείτε τους ταξιδιωτικούς οδηγούς που κυκλοφορούν και διαπραγματευθείτε στη συνέχεια τηλεφωνικά τις αναγραφόμενες τιμές.

– Εάν ξεκινήσετε για κάποιον ή κάποιους νησιωτικούς προορισμούς χωρίς να έχετε κλείσει δωμάτιο, αποφύγετε τα «καμάκια» που προβαίνουν σε άγρα πελατών μόλις φθάσει το πλοίο της γραμμής.

– Αναζητείστε το Γραφείο Τουρισμού στο δήμο ή την κοινότητα του νησιού ή του προορισμού στην ηπειρωτική Ελλάδα που μόλις έχετε φθάσει.

– Στα μεγάλα ξενοδοχεία, που έχουν «ελαστικά» περιθώρια κέρδους, οι τιμές είναι συχνά καλύτερες απ’ ότι σε μικρά καταλύμματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ξενοδοχείο A΄ κατηγορίας στην Κέρκυρα έχει την ίδια τιμή (50 ευρώ την ημέρα) με ενοικιαζόμενο δωμάτιο πάνω από οικογενειακή ταβέρνα στον παραλιακό δρόμο από Πάργα προς Πρέβεζα…

– Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μείνετε σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, μπανγκαλόους ή βίλες, αναζητείστε στο Ιντερνετ τη διεύθυνση www.seedde.gr. Πρόκειται για την ιστοσελίδα της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων, Διαμερισμάτων Ελλάδος (ΣΕΕΔΔΕ) που απευθύνεται σε όλα τα βαλάντια. Εκεί μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για όλα: για την ιστορία, τις δυνατότητες διαμονής και ψυχαγωγίας, τις παραλίες και τις διαδρομές περιπάτου για φυσιολάτρες, τους τρόπους μεταφοράς κ.λπ., σε οποιοδήποτε προορισμό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή