Κατακρεούργησε μητέρα και γιαγιά

Κατακρεούργησε μητέρα και γιαγιά

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ναι, εγώ σκότωσα τη μητέρα και τη γιαγιά μου», ομολόγησε χθες ο 21χρονος Κωνσταντίνος Μήτσαρης, γράφοντας ο ίδιος και τον επίλογο του φοβερού διπλού εγκλήματος: της δολοφονίας της 55χρονης Χρυσαυγής Παπαγεωργίου και της 85χρονης Ολγας Παπαγεωργίου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Ο Μήτσαρης κρατούνταν από χθες το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων και ανακρινόταν έως το μεσημέρι, οπότε και ομολόγησε το διπλό έγκλημά του. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς, την Παρασκευή κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στα Ιωάννινα λογομάχησε με τη μητέρα του, επειδή εκείνη θεώρησε τον εκλιπόντα πατέρα του ως υπεύθυνο του διαζυγίου τους πριν από χρόνια και με στρατιωτικό μαχαίρι που είχε μαζί του της κατάφερε 30 μαχαιριές σε όλο της το σώμα. Με τον ίδιο φρικτό τρόπο, σε κατάσταση αμόκ, δολοφόνησε λίγο αργότερα και την 85χρονη γιαγιά του, η οποία είχε εμφανιστεί στο δωμάτιο προκειμένου να διαπιστώσει γιατί μάνα και γιος καβγάδιζαν.

Οι δύο γυναίκες είχαν βρεθεί το βράδυ της Κυριακής άγρια δολοφονημένες στο αρχοντικό όπου διέμεναν στην οδό Νεοπτολέμου 8, απέναντι από την πύλη του κάστρου Ιωαννίνων. Είχαν να δώσουν σημεία ζωής από την περασμένη Παρασκευή και οι γείτονες που πήγαν στο σπίτι τους για να δουν τι συμβαίνει, τις βρήκαν κατακρεουργημένες με μαχαίρι. Δύο ώρες μετά την αποκάλυψη της διπλής δολοφονίας, ο 21χρονος σπουδαστής Κωνσταντίνος Μήτσαρης, που τα τελευταία χρόνια διαμένει στον Νέο Κόσμο, παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα Ηλιουπόλεως -ύστερα από προτροπή φίλου του πατέρα του- και κατέθεσε ότι την περασμένη Παρασκευή βρήκε τη μητέρα και τη γιαγιά του δολοφονημένες, όμως από φόβο μήπως θεωρηθεί ένοχος τράπηκε σε φυγή και δεν ειδοποίησε κανέναν. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 21χρονος αντιμετώπιζε έντονα ψυχολογικά προβλήματα μετά τον θάνατο του πατέρα του, τον περασμένο Οκτώβριο, με τον οποίο ζούσαν μαζί.

Η βεντέτα

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 26χρονος Μιχάλης Αθητάκης που κατηγορείται για τον σοβαρό τραυματισμό του ξαδέλφου του Ιωσήφ Αθητάκη και τη δολοφονία της 39χρονης Ουκρανής Ινα Ταραντέι την περασμένη Παρασκευή. O αδελφός του δράστη είχε πέσει νεκρός από το όπλο του πατέρα του Ιωσήφ Αθητάκη κατά τη διάρκεια γαμήλιου γλεντιού, τον περασμένο Μάρτιο και σύμφωνα με την αστυνομία ο Μιχάλης Αθητάκης θέλησε να εκδικηθεί. Ετσι, τα μεσάνυχτα της Παρασκευής έστησε καρτέρι έξω από την πολυκατοικία όπου διέμενε το ζευγάρι, στην Νέα Χώρα Χανίων και μόλις τους αντίκρισε πυροβόλησε 13 φορές εναντίον τους. H 39χρονη Ουκρανή βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ ο σύντροφός της Ιωσήφ Αθητάκης νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική μονάδα του Νοσοκομείου Χανίων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή