ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Γ’ ΠεΣΥΑΡΧΗ ΣΤΟ ΕΡΣ

Αιχμές για το ρεπορτάζ στο Κρατικό Νίκαιας

Για παράνομη συμπεριφορά και προσβολή της προσωπικότητας των πολιτών, εκ μέρους του δημοσιογράφου του τηλεοπτικού σταθμού «ALTER» κ. Αντ. Παπαδόπουλου και του εικονολήπτη κ. Παν. Παπαναγιώτου, κάνει λόγο ο πρόεδρος του Γ’ Περιφερειακού Συστήματος Υγείας Αττικής κ. Φώτης Σερέτης, επικαλούμενος διατάξεις του νόμου 247/97. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο νόμο η υγεία κάθε πολίτη αποτελεί ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο και για τη φωτογράφηση ή τη βιντεοσκόπησή του απαιτείται προηγούμενη νηφάλια συγκατάθεση του προσώπου. Σε επιστολή που απέστειλε χθες ο πρόεδρος του Γ’ ΠεΣΥΠ Αττικής, προς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, με αφορμή το περιστατικό προπηλακισμού του δημοσιογράφου και του εικονολήπτη του «ALTER» από εργαζόμενους και άνδρες της Ιδιωτικής Ασφάλειας του νοσοκομείου Γενικό Κρατικό Νίκαιας, υποστηρίζεται ότι η συμπεριφορά των υπαλλήλων του σταθμού και η προβολή του θέματος από τον σταθμό περιείχε επιπλέον σωρεία παραβάσεων του Προεδρικού Διατάγματος 77/2003, καθώς μεταξύ άλλων, παραβίασε την ιδιωτική ζωή ασθενών και προσωπικού.

ΑΛΛΟΔΑΠΗ ME ΠΛΑΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ

Συνελήφθη στο λιμάνι της Πάτρας

Συνελήφθη προχθές το απόγευμα στο λιμάνι των Πατρών η οδηγός οχήματος με αριθμό κυκλοφορίας IXE 7281. H γυναίκα μετέφερε αλλοδαπή με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα που επρόκειτο να επιβιβαστεί στο πλοίο «Olympic Champion» με προορισμό την Ιταλία. Από τη λιμενική αρχή Πάτρας διενεργείται προανάκριση.

Ι.Χ. ΣΕ ΓΚΡΕΜΟ

Ενας νεκρός, μία τραυματίας

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στο 14ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Βόλου -Αθηνών, με θύμα τον 24χρονο Δημήτριο Κακαβά και τραυματία την Κρυωνά Ελένη που πιθανότατα οδηγούσε το όχημα. Συγκεκριμένα το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ξέφυγε από το δρόμο, έπεσε στον γκρεμό και στη συνέχεια στη θάλασσα. Τρία οχήματα και επτά άντρες της πυροσβεστικής έσπευσαν στην περιοχή και με σχοινιά ανέσυραν τον άτυχο νεαρό και την τραυματία.

ΟΜΙΧΛΗ ΣΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»

Ματαιώσεις πτήσεων

Ματαιώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης προκάλεσε χθες η πυκνή ομίχλη με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν εκατοντάδες επιβάτες. Σύμφωνα με τον εκτελούντα χρέη αερολιμενάρχη κ. Σωτ Πολυζώη τα αεροσκάφη μπορούσαν να απογειωθούν από το αερδρόμιο αλλά λόγω της πυκνής ομίχλης που κάλυπτε την περιοχή υπήρχε πρόβλημα στις προσγειώσεις. Εξαιτίας των προβλημάτων μέχρι το απόγευμα είχαν ματαιωθεί ή είχαν καθυστερήσει πέντε πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού (ιδιωτικής εταιρείας και O.A.) ενώ άλλες δύο «συγχωνεύτηκαν».

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Χαρίζονται ποινές σε στρατευμένους

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κωστής Στεφανόπουλος με την ευκαιρία του Νέου Ετους 2004, απάλλαξε όλους τους τιμωρημένους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες, καθώς και τους μαθητές των Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας από την έκτιση του υπολοίπου των πειθαρχικών τους ποινών.

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΑ ΔΩΡΑ

Σε τροχονόμους στην Αθήνα

Εθιμοτυπικά δώρα σε τροχονόμους, που χθες, τελευταία ημέρα του χρόνου βρέθηκαν στους δρόμους ρυθμίζοντας την κυκλοφορία, προσφέρθηκαν από την πολιτική και φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας. O Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρης Ευσταθιάδης και ο Αρχηγος της ΕΛ.ΑΣ. αντιστράτηγος Φώτης Νασιάκος βρέθηκαν λίγο μετά τις 10 π.μ. στη συμβολή της λεωφόρου Αμαλίας με τη Βασιλίσσης Σοφίας στο Σύνταγμα, πρόσφεραν δώρα και αντάλλαξαν ευχές με τους τροχονόμους που βρίσκονταν εκεί. Ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. επισκέφθηκαν άλλους σημαντικούς κόμβους του Λεκανοπεδίου. Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, οι κ. Ευσταθιάδης και Νασιάκος μετέβησαν στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Αμεσης Δράσης και απηύθυναν ευχές στα πληρώματα των περιπολικών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή