Ολυμπιάδα με σωρούς σκουπιδιών στην Αθήνα

Ολυμπιάδα με σωρούς σκουπιδιών στην Αθήνα

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δραματικό χαρακτήρισε το πρόβλημα διαχείρισης των απορριμμάτων στην Αττική η δήμαρχος Αθηναίων κ. Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία υποστήριξε ότι τα έργα δημιουργίας τρίτου χώρου εναπόθεσης και ταφής σκουπιδιών στα Ανω Λιόσια δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει, με αποτέλεσμα η διαχείριση των απορριμμάτων να απειλεί την ομαλή διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων. Τις θέσεις της δημάρχου αντέκρουσε ο πρόεδρος του Ενιαίου Συνδέσμου Δήμων και Κοινοτήτων κ. Γ. Μαστοράκος, που παραδέχθηκε μεν ότι το ζήτημα των απορριμμάτων είναι σοβαρό, δήλωσε όμως ότι τα έργα στα Λιόσια έχουν αρχίσει από εικοσαημέρου και θα ολοκληρωθούν μέχρι τον Απρίλιο, δίνοντας λύση στο πρόβλημα μέχρι τα μέσα του 2005. Ενδεικτικό της «πολιτικοποίησης» του θέματος υπήρξε ότι οι δύο πλευρές διαφώνησαν ακόμη και ως προς το πόσες μέρες έμεινε κλειστή η χωματερή το 2003!..

Τα έργα

Οι οφειλές του Δημοσίου προς κατασκευαστές που εκτελούν ολυμπιακά έργα τακτοποιούνται, αφού το Δημόσιο έλαβε δάνεια, ενώ αύριο το υπουργικό συμβούλιο θα εξετάσει την πορεία των έργων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή