Μυστηριώδης θάνατος ιερέα

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολα τα ενδεχόμενα εξετάζουν οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, που ασχολούνται με τον θάνατο του 49χρονου ιερέα Ιωάννη Λουφάκη. O ιερέας, κάτοικος Κερατσινίου, βρέθηκε νεκρός μέσα σε αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην πλατεία Σελεπίτσαρι στο Κερατσίνι. Στο ίδιο αυτοκίνητο, στη θέση του οδηγού, βρέθηκε βαρύτατα τραυματισμένος ο 44χρονος Νικόλαος Μανωλάκος.

Τόσο το θύμα όσο και ο τραυματίας έφεραν χτυπήματα από μαχαίρι, το οποίο εντοπίσθηκε επίσης εντός του οχήματος. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αξιωματικών της Ασφάλειας, οι δύο άνδρες συνεπλάκησαν για άγνωστη αιτία και αλληλοχτυπήθηκαν με το μαχαίρι. O ιερέας τραυματίσθηκε στον αριστερό μηρό, με αποτέλεσμα να υποστεί αιμορραγία κεντρικής αρτηρίας, που ήταν και η αιτία θανάτου.

Ο Μανωλάκος έφερε τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του και μεταφέρθηκε στο «Θριάσειο» νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Οι αστυνομικοί περιμένουν την άδεια των γιατρών προκειμένου να λάβουν κατάθεση, η οποία, όπως εκτιμάται, θα ρίξει φως στα αίτια της αιματηρής συμπλοκής. Από τις καταθέσεις συγγενών και γνωστών των δύο ανδρών δεν έχει εξαχθεί συμπέρασμα για το τι μπορεί να οδήγησε στην τραγική συμπλοκή.

Την ίδια στιγμή, σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται ο θάνατος της 80χρονης Βασιλικής Παππά, η οποία βρέθηκε νεκρή αργά το βράδυ της Τρίτης μέσα στο διαμέρισμά της, στην οδό Αιγέως 4, στη Βούλα. H ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε διπλωμένη μπρούμυτα στην μπανιέρα του διαμερίσματος και, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος επήλθε από ασφυξία. Το διαμέρισμα είχε ερευνηθεί, κάτι που οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι πιθανότατα κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία.

Ωστόσο, το διαμέρισμα δεν έφερε ίχνη διάρρηξης, κάτι που σημαίνει ότι η ηλικιωμένη άνοιξε η ίδια την πόρτα στον δολοφόνο της, ενώ δεν αποκλείεται να τον γνώριζε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή