Συζυγοκτόνος και αυτόχειρας

Συζυγοκτόνος και αυτόχειρας

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τον πλέον τραγικό τρόπο γράφτηκε ο επίλογος της «μοιραίας» -όπως αποδείχτηκε- σχέσης του 75χρονου Χαράλαμπου Παπαδάκη με την εν διαστάσει σύζυγό του Παπαντινή Παπαδάκη. Χθες τα ξημερώματα ο Παπαδάκης πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα, πήγε στην αγροικία όπου διέμενε η πρώην σύζυγός του, έσπασε με σφυρί το τζάμι της εισόδου και από εκεί την πυροβόλησε, τραυματίζοντάς την θανάσιμα. Στη συνέχεια αυτοκτόνησε έξω από την πόρτα του σπιτιού της, καταπίνοντας μεγάλη ποσότητα γεωργικού φαρμάκου.

Φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού αποκάλυψαν ότι ο 75χρονος «έπασχε» από παθολογική ζήλια, καθώς διαρκώς έλεγε ότι θα σκοτώσει την πρώην σύζυγό του και μετά θα βάλει τέλος στη ζωή του. Χθες η απειλή έγινε πράξη.

Τους δύο ηλικιωμένους βρήκε νεκρούς νωρίς το πρωί η μικρή τους εγγονή. O ιατροδικαστής κ. Αντώνης Παπαδομανωλάκος, που πραγματοποίησε αυτοψία στον τόπο που εκτυλίχθηκε η τραγωδία, διαπίστωσε ότι η άτυχη γυναίκα βρήκε ακαριαίο θάνατο, καθώς δέχτηκε δύο πυροβολισμούς, στο κεφάλι και την κοιλιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 1973 ο δράστης και αυτόχειρας είχε δολοφονήσει και την πεθερά του επειδή θεωρούσε ότι «ανακατευόταν» υπερβολικά στη ζωή του ζευγαριού. Για την πράξη του αυτή είχε καταδικαστεί σε 15ετή κάθειρξη, είχε ωστόσο αποφυλακιστεί το 1981.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή