42χρονη τραυμάτισε τρεις και αυτοκτόνησε

42χρονη τραυμάτισε τρεις και αυτοκτόνησε

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τραγική κατάληξη είχε χθες το βίαιο ξέσπασμα μιας γυναίκας, η οποία, σύμφωνα με την αστυνομία, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. H 42χρονη Μαρία Τσακλίδου, η οποία ζούσε στην οδό Ταϋγέτου 24 στο Χαλάνδρι, επιτέθηκε λίγο μετά τις 2 μ.μ. στην αδελφή της, με την οποία συγκατοικούσε και την τραυμάτισε ελαφρά με μαχαίρι. Στις φωνές της γυναίκας για βοήθεια ανταποκρίθηκαν η ένοικος του διπλανού διαμερίσματος με την κόρη της. Οι δύο γυναίκες έσπευσαν στο σημείο της συμπλοκής και επιχείρησαν να σταματήσουν την επίθεση της 42χρονης και να της πάρουν το μαχαίρι. Το αποτέλεσμα ήταν να δεχθούν και αυτές χτυπήματα με το μαχαίρι και να τραυματισθούν, ευτυχώς ελαφρά. Στη συνέχεια, η δράστις έστρεψε το μαχαίρι στον εαυτό της και αυτοτραυματίσθηκε.

Λίγη ώρα αργότερα στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της αστυνομίας και ασθενοφόρα του EKAB. Και οι τέσσερις γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ, με την 42χρονη σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς έφερε τα πλέον σοβαρά τραύματα. Τελικά, περίπου δύο ώρες αργότερα, εξέπνευσε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή