ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ 33ΧΡΟΝΟΥ

Νεκρός στο I.X. του ύστερα από έκρηξη

Σε αυτοκτονία αποδίδεται, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αξιωματικών της αστυνομίας, ο θάνατος του 33χρονου Γιάννη Γκουτζιαμάνη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, λίγο έξω από το Αίγιο. O εντοπισμός του νεκρού από διερχόμενο οδηγό προκάλεσε συναγερμό στην αστυνομία, καθώς, όπως διαπιστώθηκε, ο θάνατος είχε προέλθει από έκρηξη. Ειδικότερα, είχε χρησιμοποιηθεί μικρή ποσότητα εκρηκτικής ύλης και κοινός ηλεκτρικός πυροκροτητής, ο οποίος είχε συνδεθεί με την μπαταρία του αυτοκινήτου. O Γκουτζιαμάνης, σύμφωνα με την αστυνομία, είχε παλαιότερα πρόσβαση σε εκρηκτικές ύλες και γνώριζε από συνδεσμολογία μηχανισμών, καθώς εργαζόταν σε κατασκευαστικές εταιρείες.

ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Κλειστά και σήμερα

Παρατείνονται για άλλη μία ημέρα οι διακοπές μαθητών λόγω κακοκαιρίας, αφού με απόφαση του νομάρχη Ανατολικής Αττικής κλειστά θα παραμείνουν και σήμερα πολλά δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία της περιοχής λόγω ολισθηρότητας και επικινδυνότητας πρόσβασης. Συγκεκριμένα, δεν θα λειτουργήσουν τα δημοτικά και νηπιαγωγεία των περιοχών Αγ. Αποστόλων, Αρτέμιδας, Αυλώνα, Αφιδνών, Βαρνάβα, Γραμματικού, Διονύσου, Καλάμου, Καπανδριτίου, Κάτω Σουλίου, Κρυονερίου, Μαλακάσας, Μαραθώνα, Μαρκόπουλου Ωρωπού, Μηλεσίου, Νέας Μάκρης, Πικερμίου, Ραφήνας, Ροδόπολης και Σταμάτας. Κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής, όπως και όλα τα σχολεία των Νομαρχιών Αθηνών και Πειραιώς.

ΔΟΝΗΣΗ 4,8 PIXTEP ΣΤΗΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Ανησυχία χωρίς ζημιές

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε χθες στις 10.54 π.μ. με επίκεντρο τη λίμνη της Τριχωνίδας. O σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε ολόκληρο τον νομό Αιτωλοακαρνανίας και κυρίως στην πόλη του Αγρινίου, προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους. Ωστόσο, δεν καταγράφηκαν υλικές ζημιές ούτε υπήρξε κάποια ισχυρή μετασεισμική δόνηση.

ΣΠΕΙΡΑ ΡΟΥΜΑΝΩΝ

Είχαν «ανοίξει» 25 διαμερίσματα

Τουλάχιστον 25 διαμερίσματα στις περιοχές Ζωγράφου και Κολωνού είχαν διαρρήξει το τελευταίο δεκαπενθήμερο τρεις νεαροί Ρουμάνοι, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Κολωνού. Οι δράστες εντοπίστηκαν τη στιγμή που εγκατέλειπαν διαμέρισμα, το οποίο είχαν μόλις αδειάσει, στην οδό Δράμας 113, και συνελήφθησαν έπειτα από καταδίωξη. Οπως διαπιστώθηκε, έμπαιναν στα διαμερίσματα σπάζοντας τις κλειδαριές εισόδου, συνήθως κατά τις πρωινές ώρες όταν οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές που είχαν αφαιρέσει από τα διαμερίσματα. Υπολογίζεται ότι η συνολική αξία των κλοπιμαίων υπερβαίνει τις 90.000 ευρώ.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΔΥΟ NEAPOI

H νύχτα των διαρρήξεων

Εντεκα αυτοκίνητα μέσα σε ένα βράδυ διέρρηξαν δύο νεαροί, οι οποίοι συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας από αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης στην περιοχή της Καλλιθέας. Οι δράστες εντοπίστηκαν τη στιγμή που είχαν σπάσει το παράθυρο ενός ταξί και αφαιρούσαν αντικείμενα από το εσωτερικό του. Οπως διαπιστώθηκε ήταν το ενδέκατο όχημα που παραβίαζαν εκείνη τη νύχτα. Από τα άλλα αυτοκίνητα είχαν κλέψει ραδιοκασετόφωνα, γυαλιά ηλίου, αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας, έγγραφα και μικροαντικείμενα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή