Απέξω εμφάνιση, από μέσα κλεμμένα

Απέξω εμφάνιση, από μέσα κλεμμένα

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Ενα φορτηγό χρειάστηκαν οι αστυνομικοί για να μεταφέρουν τα κλοπιμαία που είχαν συγκεντρώσει στα σπίτια τους δύο ζευγάρια Αλβανών στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Οι γυναίκες ήταν αυτές που έμπαιναν στα καταστήματα δήθεν για να δοκιμάσουν ρούχα. Ενώ η μία απασχολούσε την υπάλληλο η άλλη… φορούσε όσα ρούχα μπορούσε κάτω από τα δικά της και στη συνέχεια έφευγαν μαζί. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν επίσης ότι οι τσέπες των δύο αλλοδαπών όταν πήγαιναν σε σούπερ μάρκετ ήταν… ασυνήθιστης χωρητικότητας. Κατά τη σύλληψή τους βρέθηκαν πάνω τους δύο ζευγάρια πιτζάμες και 20 κουτιά στιγμιαίου καφέ, κλεμμένα από σούπερ μάρκετ.

Σε έρευνες των αστυνομικών ανακαλύφθηκαν στα σπίτια τους μεγάλες ποσότητες ρούχων, παπουτσιών, καλλυντικών και τροφίμων τα οποία προέρχονται από κλοπές που διέπραξαν την τελευταία διετία σε διάφορα καταστήματα της περιοχής, καθώς κι ένα βιβλιάριο με καταθέσεις 60.000 ευρώ.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν σε άλλη περιοχή της Θεσσαλονίκης τη στιγμή που επιχειρούσαν να μεταφέρουν άλλα κλεμμένα ρούχα και παπούτσια για να τα κρύψουν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή