ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O ΝΤΕΜΗΣ Νικολαΐδης, με… συγχωρείτε ο κύριος Θεμιστοκλής Νικολαΐδης, είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ AEK. Οπως καταλαβαίνετε, το παιδί – μέλος της «Original» της Αλεξανδρούπολης κάθεται και τυπικά στην προεδρική πολυθρόνα της εταιρείας.

ΚΑΙ γι’ αυτό πλέον δεν θα μπορούμε να τον γράφουμε ούτε «Ντέμη» ούτε «Ντεμίνιο» ούτε απλά «Νικολαΐδη». Ή θα βάζουμε μπροστά τον τίτλο του ο «πρόεδρος – διευθύνων σύμβουλος» ή το «κύριος». Αυτά επιτάσσει η δεοντολογία.

ΑΛΛΑ και ο ίδιος ο κ. Νικολαΐδης δεν μπορεί πλέον να συμπεριφέρεται ως απλός ιδιοκτήτης, που όποια δήλωσή του ή πράξη ήταν εκ του ασφαλούς. Τώρα πλέον κάθε του λέξη, κάθε του κίνηση -εντός και εκτός των γηπέδων- θα ελέγχεται από τα αρμόδια όργανα και θα υπόκειται στην κρίση των MME και φιλάθλων. Και το σπουδαιότερο, η κάθε του απόφαση θα συνοδεύεται από την υπογραφή και θα είναι υπόλογος των πράξεών του.

ΙΣΩΣ και ο ίδιος να μην έχει συνειδητοποιήσει τη μεγάλη αλλαγή που επήλθε στη ζωή του ή τουλάχιστον στη ζωή του. Διότι, όσο κι αν έχει την ποδοσφαιρική εμπειρία από την καριέρα του εντός των γηπέδων, δεν είναι εύκολο να αναλάβεις τη διαχείριση μιας ανώνυμης εταιρείας, ειδικά όπως της AEK, με τα μύρια οικονομικά προβλήματα.

Ο κ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ έχει στο πλευρό του την πλειοψηφία των οπαδών της AEK και ιδιαίτερα αυτών των «σκληροπυρηνικών», που εδώ και πολλά χρόνια επηρεάζουν τα τεκταινόμενα στην ομάδα. Αυτό ήδη φάνηκε στη μαζική προσέλευση του κόσμου για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

ΟΜΩΣ αρκεί αυτό για να βγάλει την εταιρεία από τον οικονομικό λαβύρινθο στον οποίο βρίσκεται; Μπορεί να υπάρχει «φως στο τούνελ», αλλά είναι πολύ αχνό. Και όλοι γνωρίζουν, πως για να… φωτίσει το σκοτάδι θα χρειαστεί και η αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδος.

ΜΠΟΡΕΙ αυτή τη στιγμή να ακούγεται ότι υπάρχει «πίστωση χρόνου», αλλά αυτή θα πρέπει να αποδειχθεί και στην πράξη, αν η AEK δεν ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα ή δεχθεί χαστούκια στο Κύπελλο UEFA.

AYTH τη στιγμή κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις προθέσεις του προέδρου Νικολαΐδη. Ομως επειδή διαφαίνονται δύσκολες ημέρες στον ορίζοντα, θα πρέπει όλοι να περιμένουμε. Διότι όπως λέει και η παροιμία «ο καλός καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή