O κουκουλοφόρος του Σέιχ-Σου

O κουκουλοφόρος του Σέιχ-Σου

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Ενας κουκουλοφόρος νεαρός ληστής έχει τρομοκρατήσει από τις αρχές του μήνα δεκάδες νεαρά ζευγάρια στην περιοχή του δάσους του Σέιχ-Σου της Θεσσαλονίκης.

Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης έχει δεχθεί μέχρι στιγμής πέντε καταγγελίες για ένοπλες επιθέσεις από ισάριθμα ζευγάρια, τα οποία ο άγνωστος λήστεψε με την απειλή πιστολιού.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άγνωστος δράστης κινείται με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού στο δάσος του Σέιχ-Σου κι επιτίθεται σε ζευγάρια που σταθμεύουν με αυτοκίνητα στην περιοχή. O δράστης χτυπάει ή σπάει με πέτρα τα τζάμια του αυτοκινήτου και με την απειλή του πιστολιού αναγκάζει τα ζευγάρια να βγουν από το αυτοκίνητο. Στη συνέχεια υποχρεώνει τα θύματα να του δώσουν όσα χρήματα έχουν, τα κινητά τηλέφωνα ενώ από τις γυναίκες αφαιρεί τις τσάντες.

Οι πρώτες επιθέσεις σημειώθηκαν στις 4 Οκτωβρίου κοντά σε βρύση που συνηθίζουν να σταθμεύουν αυτοκίνητα με ζευγαράκια κι από τις περιγραφές οι αστυνομικοί έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο δράστης είναι ψηλός και εκτιμούν «γύρω στα 35».

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας και παρά τις παγίδες που έστησαν οι αστυνομικοί στο δάσος, ο κουκουλοφόρος ληστής «ξαναχτύπησε», ληστεύοντας τους επιβάτες άλλων δύο IX απ’ τους οποίους απέσπασε 230 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν πάντως το ενδεχόμενο ο ίδιος δράστης να έχει πραγματοποιήσει επισκέψεις και σε άλλες περιοχές ενώ ερευνούν και παλιότερες παρόμοιες επιθέσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT