Αγανάκτηση για τις αντιδράσεις κατά OKANA

Αγανάκτηση για τις αντιδράσεις κατά OKANA

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Την οργή και την αγανάκτηση προκαλεί πλέον η εμμονή μιας μερίδας πολιτών της Θεσσαλονίκης να αντιδρούν στη λειτουργία παραρτήματος του OKANA όπου, όπως έχει επιβεβαιωθεί επανειλημμένα, θα στεγαστούν μόνο διοικητικές υπηρεσίες. Διαδηλωτές επανέκαμψαν χθες το πρωί έξω από το εξαώροφο κτίριο του Οργανισμού, διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Αναγεννήσεως, παπαγαλίζοντας τα ίδια συνθήματα περί υποβάθμισης της περιοχής.

Στο χορό των αντιδράσεων μπαίνουν και οι περιοχές Χορτιάτη, Εξοχής και Ασβεστοχωρίου οι κάτοικοι των οποίων ζητούν την απομάκρυνση της τρίτης μονάδος χορήγησης μεθαδόνης που λειτουργεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Παράλληλα, η λίστα αναμονής μακραίνει (550 αιτήσεις) παρά τη λειτουργία και του τρίτου κέντρου στο νοσοκομείο Παπανικολάου (180 περίπου χρήστες). Νέες αιτήσεις προστίθενται διαρκώς, διευκρινίζει ο επιστημονικός υπεύθυνος των προγραμμάτων του OKANA Θεσσαλονίκης, κ. K. Γαζγαλίδης ευελπιστώντας στη λειτουργία της τέταρτης μονάδος που προανήγγειλε ο υπ. Υγείας N. Κακλαμάνης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή