«Κατσαβιδάκιας»: νέα στοιχεία για τη δράση του

«Κατσαβιδάκιας»: νέα στοιχεία για τη δράση του

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την ταύτιση του δείγματος DNA του συλληφθέντος Αλβανού Αντέμι Πετρίτ με το δείγμα που διέθεταν οι Αρχές, ολοκληρώθηκε η έρευνα για την υπόθεση του διπλού βιασμού μάνας και κόρης από τον διαβόητο «κατσαβιδάκια» τον περασμένο Νοέμβριο. Επιπλέον, ο συλληφθείς αναγνωρίσθηκε από τα θύματά του, ενώ παραδέχθηκε και ο ίδιος τις πράξεις του.

Οι περαιτέρω έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής έφεραν στο φως και νέα στοιχεία για τη δράση του, κάνοντας τους αξιωματικούς να μιλούν για επικίνδυνο κακοποιό. Πιο συγκεκριμένα, ο 28χρονος Αλβανός λίγες ώρες πριν από τον διπλό βιασμό, στις 7 Νοεμβρίου, είχε ληστέψει με την απειλή κατσαβιδιού 22χρονη γυναίκα. Κατόπιν προσπάθησε να ασελγήσει εις βάρος της και στη συνέχεια την ανάγκασε να επιβιβασθεί στο αυτοκίνητό του, προκειμένου να τη μεταφέρει σε ερημική περιοχή για να τη βιάσει. H νεαρή γυναίκα εκμεταλλεύθηκε κάποια στιγμιαία αδράνειά του και κατάφερε να βγει από το όχημα και να διαφύγει. Το περιστατικό συνέβη στα Πατήσια.

Τέσσερις ημέρες αργότερα, στο Μενίδι, και πάλι με την απειλή κατσαβιδιού, οδήγησε 35χρονη σε νεοανεγειρόμενη οικοδομή και αποπειράθηκε να τη βιάσει. H γυναίκα έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο δράστης να φοβηθεί και να τραπεί σε φυγή. Από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας σχηματίσθηκαν συμπληρωματικές δικογραφίες και απεστάλησαν στον ανακριτή. O 28χρονος, που οδηγήθηκε χθες στον ανακριτή, πήρε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί τις προσεχείς ημέρες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή