ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Πανικός από τον φόβο εξάπλωσης σε βενζινάδικο

Πανικός χθες αργά το απόγευμα στο Παγκράτι, όταν λίγο πριν από τις 7 μ.μ. εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε υπόγειο χώρο δίπλα σε βενζινάδικο, που λειτουργεί σε ισόγειο πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Χρυσοστόμου Σμύρνης και Κύπρου. Στο υπόγειο, που ανήκει σε καθαριστήριο, βρίσκονταν αποθηκευμένα μπιτόνια με διαλυτικό υγρό. H πυρκαγιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων προηγήθηκε ήχος έκρηξης. Στο σημείο έσπευσαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Αρχικά έριξαν ειδικό αφρό στους χώρους γύρω από το βενζινάδικο, προκειμένου να διασφαλισθεί ότι η πυρκαγιά δεν θα εξαπλωνόταν προς τα εκεί και στη συνέχεια μπήκαν στο υπόγειο και κατάφεραν να κατασβέσουν τη φωτιά πριν επεκταθεί σε άλλους χώρους. Δεν υπήρξαν τραυματίες και προκλήθηκαν μόνον υλικές ζημιές. Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες εκδήλωσης της πυρκαγιάς διενεργεί η Πυροσβεστική.

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ

Η λεία 10.000 ευρώ

Σε 10.000 ευρώ ανέρχεται η λεία δύο αγνώστων οι οποίοι χθες, λίγο πριν από τις 10 π.μ., λήστεψαν το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη λεωφόρο Ηλιουπόλεως 84, στη Δάφνη. Οι δράστες, που φορούσαν κράνη, ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου πελάτες και υπαλλήλους και άδειασαν δύο ταμεία. Κατάφεραν να διαφύγουν πεζή.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΣΕ

Τροποποιήσεις από Δευτέρα

Τροποποιήσεις στα δρομολόγια του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος θα ισχύσουν από τη Δευτέρα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού, οι αλλαγές δρομολογούνται με αφορμή την ένταξη στο πλέγμα δρομολογίων του ζεύγους αμαξοστοιχιών ICE 50 και ICE 51 στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα που καλύπτουν τη διαδρομή σε 4 ώρες και 15 λεπτά. Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης στον αριθμό 1110.

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΗ

Εκλεβε… ρεύμα

Εναν ομολογουμένως πρωτότυπο τρόπο είχε εφεύρει ένας υπάλληλος της ΔΕΗ προκειμένου να μην επιβαρύνει τον οικογενειακό του προϋπολογισμό με τους λογαριασμούς. Οπως αποκαλύφθηκε χθες, είχε συνδέσει τα δύο διαμερίσματα που διέθετε στην πόλη των Ιωαννίνων με πίνακα της ΔΕΗ, δίχως όμως να τοποθετήσει μετρητές, «κλέβοντας» έτσι ρεύμα συνολικής αξίας 3.000 ευρώ. Την υπόθεση αποκάλυψε συνάδελφός του, ο οποίος διενεργούσε ελέγχους σε ηλεκτρικές εγκαταστάσεις κατοικιών. O δράστης αναζητείται από την αστυνομία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή