ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ 83 ΚΙΛΑ ΗΡΩΙΝΗ

Στον εισαγγελέα οι τρεις αλλοδαποί

Στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας οδηγήθηκαν χθες το απόγευμα οι τρεις αλλοδαποί συλληφθέντες, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 83 κιλά ηρωίνης, από τις μεγαλύτερες ποσότητες που έχουν εντοπιστεί σε ελληνικό έδαφος. Πρόκειται για έναν Αμερικανό υπήκοο και ένα ζευγάρι Γερμανών, οι οποίοι είχαν παραλάβει την ηρωίνη από την Τουρκία και είχαν προορισμό την Δυτική Ευρώπη, πιθανότατα τη Γερμανία ή την Ισπανία. Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν στο I.X. αυτοκίνητο των συλληφθέντων κοντά στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Οι τρεις τους είχαν κινήσει την υποψία των Αρχών καθώς νωρίτερα είχαν προκαλέσει τροχαίο χωρίς ωστόσο να σταματήσουν.

ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ

Από 13 έως τις 27 Σεπτεμβρίου

Σειρά στάσεων εργασίας έχουν προγραμματίσει οι εργαζόμενοι της ΕΘΕΛ (Εταιρεία Θερμικών Λεωφορείων) από τις 13 έως τις 27 Σεπτεμβρίου με αίτημα την καταβολή όσων προβλέπει η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας. Ετσι, χωρίς μπλε λεωφορεία θα μείνει η Αθήνα στις: 13/9 και 20/9 από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8 π.μ. και από τις 9 μ.μ. μέχρι τη λήξη της βάρδιας, 16/9 και 27/9 από τις 11 μ.μ. έως τις 4 π.μ.

ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Ανακοινώνονται σήμερα

Ανακοινώνονται σήμερα από το υπουργείο Παιδείας οι διορισμοί σε θέσεις μονίμων περίπου 3.800 εκπαιδευτικών του πίνακα διοριστέων του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ 2005, των κλάδων ΠΕ01 (Θεολόγων), ΠΕ02 (Φιλολόγων), ΠΕ03 (Μαθηματικών), ΠΕ11 (Φυσικής Αγωγής). Επίσης, σήμερα θα ανακοινωθούν τα ονόματα των διορισμών σε θέσεις αναπληρωτών από τους κλάδους ΠΕ60 (Νηπιαγωγών) και ΠΕ70 (Δασκάλων). Παράλληλα, από σήμερα έως και τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου οι εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κλάδου ΠΕ04 (Φυσικών) του ΑΣΕΠ 2005 πρέπει να υποβάλουν αιτήσεις και δικαιολογητικά για μόνιμο διορισμό στις κατά τόπους Διευθύνσεις B΄ Εκπαίδευσης.

ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ KATA ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

Για τα ιδιαίτερα

Ολομέτωπη επίθεση στους καθηγητές Μέσης Εκπαίδευσης κάνουν οι καθηγητές των Φροντιστηρίων Δυτικής Μακεδονίας, κατηγορώντας τους ότι κάνουν παράνομα ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές των σχολείων τους. O Σύλλογος Φροντιστών Δ. Μακεδονίας υποστηρίζει ότι διαθέτει λίστα με ονόματα 100 και πλέον καθηγητών οι οποίοι διδάσκουν σε δημόσια σχολεία κάνοντας ιδιαίτερα στους ίδιους μαθητές τους οποίους «επιβραβεύουν» με υψηλή βαθμολογία στα μαθήματα του σχολείου.

ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ TO ΙΡΑΚ

Θα νοσηλευθούν στη χώρα μας

Τέσσερα παιδιά από το Ιράκ και ένα παιδί από την Παλαιστίνη, που έχουν τραυματιστεί από τις πολεμικές συγκρούσεις στην πατρίδα τους, θα νοσηλευθούν στη χώρα μας. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του υπ. Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και των Γιατρών του Κόσμου που εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος «Αλυσίδα Ελπίδας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή