Επιδείνωση καιρού για μια ημέρα

Επιδείνωση καιρού για μια ημέρα

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από χθες το βράδυ, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. H κακοκαιρία εκδηλώθηκε αρχικά στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ σήμερα αναμένεται να επεκταθεί και στην κεντρική και ανατολική χώρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Εκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εξέδωσε χθες η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (EMY), τα φαινόμενα αναμένεται να είναι σήμερα ιδιαίτερα έντονα στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Κεντρική και Ανατολική Στερεά, την Πελοπόννησο και το Βόρειο Αιγαίο.

Βροχές και καταιγίδες, πιθανόν ισχυρές, θα εκδηλωθούν και στην Αττική, όπου η θερμοκρασία σήμερα δεν θα ξεπεράσει τους 28 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, ωστόσο, η κακοκαιρία θα έχει σύντομη διάρκεια, καθώς από το μεσημέρι, ο καιρός θα παρουσιάσει σταδιακή βελτίωση αρχικά από τη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα.

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας πάντως ενημέρωσε από χθες τους αρμόδιους φορείς και τις υπηρεσίες όλης της χώρας, προκειμένου να βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας και να παρέμβουν άμεσα εάν απαιτηθεί. Παράλληλα, καλεί τους πολίτες να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή