Ιδιαίτερα γριφώδης δολοφονία

Ιδιαίτερα γριφώδης δολοφονία

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ακόμη κι αν το θύμα μπορούσε να αναστηθεί, αμφιβάλλω αν θα ήταν σε θέση να μας πει κάτι για τον δράστη». Με τη φράση αυτή αξιωματικός της Ασφάλειας Αττικής περιέγραφε χθες το θολό τοπίο γύρω από τη δολοφονία της 41χρονης Αννας Αυγουστίνου, η οποία βρέθηκε νεκρή αργά το βράδυ της Δευτέρας στην αυλόπορτα του σπιτιού της, στην οδό Ερυμάνθου 13, στην Κηφισιά. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης πλησίασε την άτυχη γυναίκα από πίσω, τη στιγμή που εκείνη άνοιγε την πόρτα, την αιφνιδίασε και πριν εκείνη καταλάβει οτιδήποτε, την πυροβόλησε στο κεφάλι και στη δεξιά ωμοπλάτη. Ουδείς από τους περιοίκους άκουσε πυροβολισμούς και η αστυνομία ειδοποιήθηκε από γειτόνισσα που πέρασε από το σημείο λίγη ώρα αργότερα και είδε αρχικά μια λίμνη αίματος και στη συνέχεια τη σορό της άτυχης γυναίκας. Οι αστυνομικοί απέκλεισαν από την πρώτη στιγμή την εκδοχή της ληστείας, καθώς στην τσάντα του θύματος βρέθηκαν περίπου 800 ευρώ -οι απογευματινές εισπράξεις αρτοποιείου που διατηρούσε σε κοντινή απόσταση- και τα προσωπικά της αντικείμενα. O τρόπος δράσης παραπέμπει σε επαγγελματία εκτελεστή και οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα ως προς τα κίνητρα της πράξης του.

Δεν είχε διαφορές

Εξετάσθηκε ο εν διαστάσει σύζυγος του θύματος, ο οποίος όμως τη στιγμή της εγκληματικής ενέργειας βρισκόταν σε ταβέρνα μαζί με φίλους του, ενώ από τις έως τώρα έρευνες δεν έχει προκύψει κάτι περίεργο στις επαγγελματικές δραστηριότητες της γυναίκας ούτε κάποιες διαφορές με τρίτους, οικονομικής ή άλλης φύσεως.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή