Τραγωδία καθ’ οδόν προς την κηδεία

Τραγωδία καθ’ οδόν προς την κηδεία

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τρία άτομα που ταξίδευαν από τη Χαλκιδική για τη Δράμα προκειμένου να παραστούν στην κηδεία συγγενικού τους προσώπου.

Το I.X. επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο I.X. στην επαρχιακή οδό Δράμας-Αμφίπολης. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης των δύο αυτοκινήτων ήταν να χάσουν την ζωή τους τέσσερα άτομα και να τραυματιστεί σοβαρά ένα.

Το δυστύχημα έγινε στις 7.30 π. μ. χθες στο 15ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού, στη διασταύρωση της με το Μικρό Σούλι Σερρών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, το I.X. που οδηγούσε 30χρονος από τη Δράμα προς τη Θεσσαλονίκη συγκρούστηκε μετωπικά με το κινούμενο στην αντίθετη κατεύθυνση I.X. (XKB 6480) το οποίο οδηγούσε ένας 39χρονος. Από το πρώτο αυτοκίνητο ανασύρθηκε νεκρή μία 27χρονη. Από το IX που είχε ξεκινήσει από τη Χαλκιδική και κατευθυνόταν στη Δράμα ανασύρθηκαν νεκροί ο οδηγός του, μια γυναίκα 35 ετών και ένας 70χρονος. O 30χρονος οδηγός του πρώτου οχήματος τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Δράμας.

Αιτία του δυστυχήματος, σύμφωνα με την τροχαία, είναι η είσοδος στο αντίθετο ρεύμα του ενός οχήματος, ενώ το οδόστρωμα ήταν ολισθηρό λόγω του ψιλόβροχου που έπεφτε εκείνη την ώρα στην περιοχή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή