ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Και το κυλικείο του ΣΕΦ παράνομο!

Χωρίς την απαραίτητη άδεια και τιμοκατάλογο λειτουργούσε το κυλικείο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, στο Νέο Φάληρο, όπως διαπιστώθηκε ύστερα από έλεγχο της Διεύθυνσης Εμπορίου και Τουρισμού της Νομαρχίας Πειραιά.

Τόσο για τις συγκεκριμένες παραβάσεις όσο και για άλλες που διαπιστώθηκαν από τον έλεγχο, όπως, η απουσία πινακίδας που να πιστοποιεί ότι τα προς πώληση προϊόντα διατίθενται σε ελεγχόμενες τιμές, η έλλειψη δελτίου παραπόνων κ.ά., συντάχθηκε πόρισμα από τους ελεγκτές της Νομαρχίας Πειραιά, το οποίο διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Αγορανομίας Πειραιά.

«Την ίδια στιγμή που εκατοντάδες νέοι και νέες αθλούνται είτε ερασιτεχνικά είτε κάνοντας πρωταθλητισμό στο ΣΕΦ, η μοναδική καντίνα του σταδίου παραβιάζει τους κανόνες νομιμότητας. Καλούμε τη διοίκηση του ΣΕΦ να παρέμβει για την παράνομη λειτουργία της συγκεκριμένης επιχείρησης και να θωρακίσει τη λειτουργία ενός σταδίου – πρωταγωνιστή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και σε άλλες μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις». δήλωσε ο νομάρχης Πειραιά, Γιάννης Μίχας.