Εντοπίζονται οι ληστές με τα μαύρα

Εντοπίζονται οι ληστές με τα μαύρα

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, για την προσέλευση των οποίων είχε οργανωθεί τις προηγούμενες ημέρες από την Ασφάλεια Αττικής ειδική επιχείρηση, «ξεκλείδωσαν» τις έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της αιματηρής συμπλοκής, μετά τη ληστεία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας, την περασμένη Δευτέρα.

Με βάση ορισμένες από τις καταθέσεις αυτές και την αναγνώριση ενός υπόπτου από αυτόπτες μάρτυρες, εκδόθηκε χθες εις βάρος του ένταλμα σύλληψης, ενώ από την αστυνομία δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του και ζητούνται πληροφορίες από τους πολίτες, για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. Πρόκειται για τον 30χρονο Συμεών Σεϊσίδη, ο οποίος είχε καταδικασθεί κατά το παρελθόν για ληστεία τραπέζης.

Ενταλμα σύλληψης εκδόθηκε και για τον τραυματία της συμπλοκής Γιάννη Δημητράκη, ο οποίος είναι ακόμη στην εντατική του Γενικού Κρατικού, αρνούμενος να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία για την υπόθεση. Ωστόσο, η αστυνομία εντόπισε θυρίδα στο όνομά του στην Εμπορική Τράπεζα με μεγάλο χρηματικό ποσό. Μέχρι αργά χθες στην Ασφάλεια εξεταζόταν σε σχέση με το συγκεκριμένο περιστατικό 25χρονος φοιτητής, στενός φίλος του Δημητράκη, ο οποίος είχε προσαχθεί από το πρωί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή