Το περιεχόμενο ΑΤΜ στις τσέπες των διαρρηκτών

Το περιεχόμενο ΑΤΜ στις τσέπες των διαρρηκτών

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το κτίριο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, στη λεωφόρο Συγγρού 150, στην Καλλιθέα, έγινε στόχος διαρρηκτών στη διάρκεια του τριημέρου. Οι δράστες εισήλθαν στο κτίριο παραβιάζοντας παράθυρο του ημιυπογείου. Στη συνέχεια παραβίασαν το μηχάνημα αυτόματων συναλλαγών (ATM) της Αγροτικής Τράπεζας, που βρίσκεται στο εσωτερικό του κτιρίου, το οποίο άδειασαν αφαιρώντας άγνωστο χρηματικό ποσό. Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν χρησιμοποιώντας και πάλι το παράθυρο του ημιυπογείου, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Οι υπάλληλοι της υπηρεσίας ειδοποίησαν χθες την αστυνομία.

Θρασύτατοι διαρρήκτες «χτύπησαν» χθες τα ξημερώματα στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου. Οι δράστες εισήλθαν σε μονοκατοικία, στην οδό Μυστρά 38, την ώρα που οι ιδιοκτήτες κοιμούνταν. Πιθανόν χρησιμοποίησαν αναισθητικό σπρέι για να διασφαλίσουν ότι δεν επρόκειτο κάποιος από αυτούς να ξυπνήσει. Στη συνέχεια ερεύνησαν τους χώρους του σπιτιού και βρήκαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου τζιπ, που βρισκόταν σταθμευμένο απ’ έξω και το έκλεψαν. Το τελευταίο δίμηνο στην ευρύτερη περιοχή έχουν σημειωθεί περισσότερες από 20 κλοπές I.X. με τον ίδιο τρόπο.

Από την αστυνομία εκτιμάται ότι οι κλοπές είναι έργο σπείρας αλλοδαπών, οι οποίοι παραποιούν τα στοιχεία των κλεμμένων Ι.Χ. και τα μεταπωλούν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή