ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΙΑ

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση, ψευδορκία και ψευδή κατάθεση υπέβαλε σε βάρος επιχειρηματία η πρώην 19η τακτική ανακρίτρια και προσωρινώς κρατούμενη στις φυλακές Κορυδαλλού Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια. Σε βάρος του επιχειρηματία εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από την περίοδο της ανάκρισης για τις μετοχές φούσκες, η οποία διενεργείτο από την κ. Μπουρμπούλια. 

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥ

Αναβλήθηκε επ' αόριστον η δίκη

Επ' αόριστον αναβλήθηκε χθες η δίκη για τον θάνατο του 32χρονου κρατούμενου Θεόδωρου Γρηγοράκου, μέσα στο κελί του, στην Δ΄ πτέρυγα, των φυλακών Κορυδαλλού. O Γρηγοράκος, που είχε καταδικασθεί σε 5ετή κάθειρξη για εκβίαση κατ' εξακολούθηση και σύσταση συμμορίας, δηλητηριάσθηκε με υδροκυάνιο που σύμφωνα με το κατηγορητήριο έριξε στο φαγητό του ο Αλβανός Ιλις Περίκου τον Ιανουάριο του 2002. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν ο Γιώργος Τσακογιάννης, που κατηγορείται για ηθική αυτουργία στη δολοφονία και ο Περίκου που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση που τελέσθηκε από δράστη σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Σε φούρνο, βενζινάδικο, μίνι μάρκετ

Τρεις ένοπλες ληστείες σε βάρος καταστημάτων διέπραξαν το βράδυ της Δευτέρας, μέσα σε μισή ώρα, τρεις άγνωστοι. Στις 9.30 μ.μ. λήστεψαν φούρνο στην οδό Μαρίνου Αντύπα 88 στο Νέο Ηράκλειο και άρπαξαν 1.000 ευρώ. Ενα τέταρτο αργότερα πήραν 700 ευρώ από πρατήριο υγρών καυσίμων στη διασταύρωση Βασιλέως Γεωργίου και Γρίβα στο Χαλάνδρι και λίγα λεπτά αργότερα λήστεψαν μίνι μάρκετ στην οδό Αγίας Ελεούσας 34, στο Μαρούσι και αφαίρεσαν 300 ευρώ.

Η κ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΣΕ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ

Οι μαθητές και η Ευρώπη

Πληθώρα ερωτήσεων, που απέδειξαν ότι οι μαθητές γνωρίζουν βασικά στοιχεία για την Ευρώπη, δέχθηκε χθες η υπουργός Παιδείας κ. Μαριέττα Γιαννάκου στο πλαίσιο τηλεδιάσκεψης με σχολικές ομάδες. Η τηλεδιάσκεψη στην οποία πήραν μέρος μαθητές από το 1ο Γυμνάσιο Σύρου, το 2ο Ενιαίο Λύκειο Εδεσσας, το 5ο Γυμνάσιο Ηρακλείου, το 7ο ΤΕΕ Λάρισας, το 15ο Γυμνάσιο Πάτρας, το Πειραματικό Γυμνάσιο -Λύκειο ΑΠΘ και το 1ο ΤΕΕ Αργους, έγινε με αφορμή την «9η Μαΐου – Ημέρα της Ευρώπης». Η υπουργός απάντησε σε ερωτήσεις μαθητών για θέματα όπως οι ευκαιρίες για εκπαίδευση, επιμόρφωση, κατάρτιση και ανταλλαγές φοιτητών. Επίσης, η κ. Γιαννάκου απένειμε βραβεία σε μαθητές και εκπαιδευτικούς 12 σχολείων που συμμετείχαν στο θεσμό της «Ανοιξης στην Ευρώπη-2006».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή