Μαχητική πορεία συμβασιούχων πυροσβεστών

Μαχητική πορεία συμβασιούχων πυροσβεστών

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Φωτιές» άναψε η προκήρυξη για την πρόσληψη 540 πυροσβεστών. Περισσότεροι από 1.000 συμβασιούχοι πυροσβέστες συγκεντρώθηκαν χθες στις 10 π.μ. στην Ομόνοια και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας προς τα υπουργεία Απασχόλησης και Εθνικής Οικονομίας, ζητώντας να μονιμοποιηθούν, προκαλώντας κυκλοφοριακό «έμφραγμα» (επάνω φωτογραφία). Ενταση και μικροσυμπλοκές σημειώθηκαν όταν επιχείρησαν να μπουν στη Βουλή για να επιδώσουν ψήφισμα. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων για να εμποδίσουν τους διαδηλωτές, οι οποίοι στη συνέχεια πορεύθηκαν στο υπουργείο Εσωτερικών.

Εν τω μεταξύ, χθες, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Βύρων Πολύδωρας εγκαινίασε την έκθεση «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2006» που θα λειτουργήσει μέχρι και αύριο από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ. στον χώρο του στρατιωτικού αεροδρομίου Τατοΐου. H έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό, που μπορεί να δει από κοντά τα οχήματα, τα εναέρια μέσα και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση πυρκαγιών (στη δεξιά φωτογραφία, πυροσβεστική αντλία των αρχών του περασμένου αιώνα).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή