ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

Στάση εργασίας από 8 π.μ. έως 1 μ.μ.

Στάση εργασίας από τις 8 π.μ. έως τη 1 μ.μ. πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία και στις μονάδες Υγείας και Πρόνοιας του λεκανοπεδίου Αττικής, με βασικά αιτήματα προσλήψεις προσωπικού, αύξηση της χρηματοδότησης του ΕΣΥ και ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά. Παράλληλα, οι εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν στις 10 π.μ. στον κόμβο Αμπελοκήπων, στον κόμβο του νοσοκομείου Σωτηρία και έξω από τα γραφεία της Γ΄ Διοικητικής Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής (Θηβών 46-48).

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Το ΕΣΥ μας, το ΕΣΥ τους

Τους τρόπους συνεργασίας, σε επιστημονικό επίπεδο, μεταξύ των συστημάτων Υγείας Ελλάδας και Τουρκίας εξέτασαν χθες ο υπουργός Υγείας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος με τον Τούρκο ομόλογό του κ. Agdap Recep στη Γενεύη, όπου βρέθηκαν για να συμμετάσχουν στη γενική συνέλευση του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας. O κ. Αβραμόπουλος δήλωσε ότι «ανοίγουν δρόμοι για επιστημονική συνεργασία, ώστε τα δύο συστήματα υγείας ανταλλάσσοντας τις εμπειρίες τους να ανοίξουν μια καινούργια προοπτική».

ΙΑΚΩΒΟΣ ΓΙΟΣΑΚΗΣ

Νέα αίτηση αποφυλάκισης

Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε ενώπιον του εφέτη ανακριτή Ιωάννη Σίδερη ο κατηγορούμενος και προσωρινά κρατούμενος για συμμετοχή στο παραδικαστικό κύκλωμα αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Γιοσάκης, ισχυριζόμενος ότι δεν είναι ύποπτος φυγής ή τέλεσης άλλων αξιόποινων πράξεων.

ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SΟS

«Για μια σταγόνα νερό…»

Εκδήλωση βράβευσης των έργων του διαγωνισμού Καλλιτεχνικής Δημιουργίας για μαθητές με θέμα «Για μια σταγόνα νερό…» διοργανώνει το Δίκτυο Μεσόγειος SOS το προσεχές Σάββατο, 5.30 μ.μ., στον εκθεσιακό χώρο του μετρό στο Σύνταγμα. Στον ίδιο χώρο εκτίθενται τα 1.630 μαθητικά έργα που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, ο οποίος πραγματοποιήθηκε με τη συμβολή του υπ. Μεταφορών και την υποστήριξη του προγράμματος του ΟΗΕ για το Περιβάλλον.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ Ν. ΨΥΧΙΚΟ

Περί αντιμετώπισης καταστροφών

«Πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, ο ρόλος της πολιτείας» είναι το θέμα ημερίδας που πραγματοποιείται σήμερα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αθλητικού Κέντρου του δήμου Νέου Ψυχικού, με πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ Ν. Ψυχικού. Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Π. Φούρλας, γ.γ. Πολιτικής Προστασίας, ο κ. Κ. Μακρόπουλος, πρόεδρος του ΟΑΣΠ και ο κ. Ευθ. Λέκκας, καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή