Οι Μεξικανοί και τα υδροπλάνα Βόλος – Σποράδες

Οι Μεξικανοί και τα υδροπλάνα Βόλος – Σποράδες

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να δρομολογήσουν υδροπλάνα στη γραμμή Βόλος – Βόρειες Σποράδες ενδιαφέρονται επιχειρηματίες από το Μεξικό. Για τον λόγο αυτό, κατά πληροφορίες, επισκέφθηκαν τον Ελληνα πρέσβη στο Μεξικό και του παρουσίασαν το επιχειρηματικό τους σχέδιο, το οποίο προβλέπει ότι το κόστος της επένδυσης στην αρχική φάση θα αγγίξει τα 5 εκατ. δολ. και με την ολοκλήρωσή του τα 25 εκατ. δολ. Οι Μεξικανοί επιχειρηματίες προτίθενται να χρησιμοποιήσουν καναδικά αεροσκάφη τύπου DHC-300 χωρητικότητας 19 θέσεων. Βάσει του επιχειρηματικού τους χρονοδιαγράμματος και εφόσον θα ολοκληρωθούν χωρίς καθυστέρηση οι διαδικασίες αδειοδότησης προγραμματίζουν να ξεκινήσουν τις πτήσεις το καλοκαίρι του 2007.

Ναυτιλιακοί κύκλοι εκτιμούν ότι η είσοδος υδροπλάνων μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση των συγκοινωνιών προς τα νησιά, καθώς θα αυξηθεί ο αριθμός των επιλογών που θα έχουν οι επιβάτες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή